• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

100 anaokulunun temeli atıldı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 145

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan 100 anaokulunun temeli atıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 145 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı 100 anaokulunun temeli atıldı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

“Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim-3” projesi kapsamında yapılacak olan 100 anaokulu için Hatay’da temel atma töreni gerçekleştirildi.
Haberin DevamıMillî Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, Hassa ilçesinde düzenlenen toplu temel atma töreninde şöyle konuştu: “Hatay’da 6 Şubat’tan itibaren öncelikli olarak az hasarlı 420 okuldaki 5 bin 100 dersliğimizi kısa sürede onardık. Daha sonra ağır hasar gördüğü için yıkmak durumunda kaldığımız 2 bin 905 dersliğin yerine 3 bin 69 derslik planladık. Orta hasarlı 176 okuldaki 2 bin 421 dersliğin de güçlendirilerek hizmete alınması için çalışmalar hızla devam edecek.” Millî Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman da “İnşa edeceğimiz 100 anaokulumuzun özellikle 50’sini deprem bölgesinde planladık” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#100 Anaokulu#Millî Eğitim Bakanlığı#Ömer Faruk Yelkenci

66219579e4579334e3150aaf.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri