• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

2027 Şampiyonlar Ligi finaline Metropolitano ev sahipliği yapmaya hazır

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan 2027 Şampiyonlar Ligi finaline Metropolitano ev sahipliği yapmaya hazır başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı 2027 Şampiyonlar Ligi finaline Metropolitano ev sahipliği yapmaya hazır
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

AAOluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2025 16:24Madrid, 2027 Şampiyonlar Ligi finalinin ev sahipliğine bir adım daha yaklaştı.
Haberin Devamıİspanya Hükümet Sözcüsü ve aynı zamanda Eğitim ve Spor Bakanı Pilar Alegria, 2027 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin Madrid'deki Metropolitano Stadyumunda oynanması için gerekli garantiyi verdiklerini söyledi.YETKİLENDİRMEYE ONAY VERİLDİ
Alegria, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 2027 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin Atletico Madrid'in maçlarını oynadığı Metropolitano Stadyumunda organize edilmesi için İspanya Futbol Federasyonu'nun (RFEF) talebi doğrultusunda gereken bir dizi garanti ve yetkilendirmeye onay verdiklerini duyurdu.METROPOLITANO FİNALE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA YAKIN
Bakan Alegria'nın sözleri İspanyol basınında, "Metropolitano, 2027 Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapmaya bir adım daha yaklaştı." şeklinde yorumlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Şampiyonlar Ligi#Metropolitano Stadyumu#Madrid

682c8288473d20017eff366a.jpg

Geri
Üst Alt