• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

66 yaşında 10. çocuğunu doğurdu

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan 66 yaşında 10. çocuğunu doğurdu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı 66 yaşında 10. çocuğunu doğurdu
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2025 07:00Almanya’da yaşayan 66 yaşındaki Alexandra Hildebrandt 10. çocuğunu dünyaya getirdi.
Haberin DevamıAlmanya’da Berlin Duvarı Müzesi Başkanı Alexandra Hildebrandt, sezaryenle 10. çocuğunu doğurdu. Hildebrandt, doğumun ardından yaptığı açıklamada, geniş bir aileye sahip olmanın mutluluğunu vurguladı. Alman Bild gazetesine konuşan Hildebrandt, insanları daha fazla çocuk sahibi olmaya teşvik etmek istediğini belirterek, “Geniş bir aileye sahip olmak harika. Çocuklar hayatı anlamlı kılıyor” dedi. Sağlıklı yaşam tarzının kendisine bu imkânı sağladığını ifade eden Hildebrandt “Çok sağlıklı besleniyorum, her gün bir saat yüzüyor, iki saat yürüyüş yapıyorum. Sigara ve alkol kullanmıyorum, hiç doğum kontrol hapı da almadım. Biyolojik yaş önemli ve kendimi 35 gibi hissediyorum” şeklinde konuştu. Hildebrandt’ın doktoru Wolfgang Henrich de 66 yaşındaki kadının sekiz sezaryen doğumunu gerçekleştirdiğini belirterek, bugüne kadar baktığı en yaşlı hamile olduğunu söyledi.

Haberin DevamıRİSKLERE DİKKAT1990 yılından beri jinekolog olarak çalışan, 50 yaşın üzerinde birçok hamile kadını tedavi eden Wolfgang Henrich’e göre; erken doğum, kardiyovasküler sorunlar, yüksek tansiyon ve karında yapışıklık riski yaşla birlikte artıyor. Diğer yandan kadınlarda doğurganlığın 40 yaşından sonra belirgin şekilde azaldığı bilinirken, 66 yaşında doğum yapmak tıp çevrelerinde de şaşkınlıkla karşılandı. Uzmanlar, bu tür vakaların olağanüstü nadir olduğunu ve genellikle tıbbi destekle (tüp bebek veya donör yumurta) mümkün olabildiğini belirtti. Ancak Hildebrandt’ın doğal yollarla hamile kalıp kalmadığına dair resmi bir açıklama yapılmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:#ALMANYA#Alexandra Hildebrandt#Doğum

67e46c896f547b4d58824aa2.jpg

67e46ca86f547b4d58824aa4.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri