• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Abdülkadir Ömür'den yıllar sonrası gelen itiraf: 'Yalvarırdım, ağlardım'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Abdülkadir Ömür'den yıllar sonrası gelen itiraf: 'Yalvarırdım, ağlardım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Abdülkadir Ömür'den yıllar sonrası gelen itiraf: 'Yalvarırdım, ağlardım'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2025 23:40Çaykur Rizespor'un 25 yaşındaki oyuncusu Abdülkadir Ömür, yıllar önce Manchester City'nin yaptığı teklif hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıTrabzonspor altyapısından yetişen ve şu an Çaykur Rizespor forması giyen Abdülkadir Ömür, dikkat çeken açıklamalar yaptı.TRT Spor'a konuşan 25 yaşındaki yıldız, geçmişe dair yaşadığı pişmanlığı anlattı.İşte Abdülkadir Ömür'ün sözleri;Uğurcan, bu maçlarda kusursuz bir oyun ortaya koydu. 2021'den bu yana Trabzonspor'un en önemli oyuncularından biri haline geldi. Uğurcan, Trabzonspor’un efsaneleri arasına girmek istiyor.Gözden KaçmasınBeşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi Başkan Serdal Adalı, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet etti!Haberi görüntüleHULL CITY MACERASI HAKKINDAGenel olarak baktığınızda fiziksel gücün çok ön planda olduğu bir lig. Kısaysanız ya da fiziksel olarak güçsüzseniz ezilebiliyorsunuz. İkili mücadelelerin futbolun önüne geçtiği bir ortam var. Ancak futbolseverler için izlenmeye değer, tempo dolu bir lig.Haberin DevamıAĞLARDIM, YALVARIRDIMManchester City'e transferim konusunda Ahmet Ağaoğlu'na çok rica ettim, teklif reddedilemeyecek boyutta olduğu için kolaylık istedim. Geri dönsem beni bıraksınlar diye ağlardım, yalvarırdım herhalde. Büyük başarılar da elde ettim ama genel anlamda kariyerim sakatlık açısından aşağı gitti.ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİMÇocukluk hayalimi gerçekleştirdim, Trabzonspor formasıyla büyük zaferler yaşadım. Ama o fırsat kaçtıktan sonra işler benim adıma biraz zorlaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Manchester City#Abdülkadir Ömür#Rizespor

67e465d35054c95cdc2e8ae7.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2025 23:40Çaykur Rizespor'un 25 yaşındaki oyuncusu Abdülkadir Ömür, yıllar önce Manchester City'nin yaptığı teklif hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıTrabzonspor altyapısından yetişen ve şu an Çaykur Rizespor forması giyen Abdülkadir Ömür, dikkat çeken açıklamalar yaptı.TRT Spor'a konuşan 25 yaşındaki yıldız, geçmişe dair yaşadığı pişmanlığı anlattı.İşte Abdülkadir Ömür'ün sözleri;Uğurcan, bu maçlarda kusursuz bir oyun ortaya koydu. 2021'den bu yana Trabzonspor'un en önemli oyuncularından biri haline geldi. Uğurcan, Trabzonspor’un efsaneleri arasına girmek istiyor.Gözden KaçmasınBeşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi Başkan Serdal Adalı, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet etti!Haberi görüntüleHULL CITY MACERASI HAKKINDAGenel olarak baktığınızda fiziksel gücün çok ön planda olduğu bir lig. Kısaysanız ya da fiziksel olarak güçsüzseniz ezilebiliyorsunuz. İkili mücadelelerin futbolun önüne geçtiği bir ortam var. Ancak futbolseverler için izlenmeye değer, tempo dolu bir lig.Haberin DevamıAĞLARDIM, YALVARIRDIMManchester City'e transferim konusunda Ahmet Ağaoğlu'na çok rica ettim, teklif reddedilemeyecek boyutta olduğu için kolaylık istedim. Geri dönsem beni bıraksınlar diye ağlardım, yalvarırdım herhalde. Büyük başarılar da elde ettim ama genel anlamda kariyerim sakatlık açısından aşağı gitti.ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİMÇocukluk hayalimi gerçekleştirdim, Trabzonspor formasıyla büyük zaferler yaşadım. Ama o fırsat kaçtıktan sonra işler benim adıma biraz zorlaştı.

67e4155995054ceb5c6fd097.jpg

67e4661a5054c95cdc2e8ae9.jpg