Adalet 2 konusu ve oyuncuları || Adalet 2 filmi nerede çekildi?

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 20

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Adalet 2 konusu ve oyuncuları || Adalet 2 filmi nerede çekildi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Adalet 2 konusu ve oyuncuları || Adalet 2 filmi nerede çekildi?
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

IFGT Vip üye
IFGT Puan
30
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2025 19:51Antoine Fuqua tarafından yönetilen, başrollerinde Denzel Washington’ın yer aldığı Adalet 2 filmi 7 Nisan Pazartesi akşamı Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Denzel Washington'ın kariyerindeki ilk devam filmi olan Adalet 2 (The Equalizer 2), adaletin uğramadığı insanlara yardım eden Robert McCall'un kendisini çok daha kişisel bir savaşın içerisinde bulmasını anlatıyor. Peki, Adalet 2 filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Adalet 2 oyuncuları ve karakterleri
Haberin DevamıBaşrollerinde iki Oscar ödüllü başarılı oyuncu Denzel Washington’un yer aldığı Adalet 2 filmi konusu ve oyuncuları ile izleyicileri ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor. Yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua’nın oturduğu film adaletin uğramadığı insanlara yardım eden Robert McCall'un verdiği savaşı anlatıyor. Peki, Adalet 2 filmi nerede çekildi? Adalet 2 konusu ve oyuncularıADALET 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?Filmin ana çekimleri 14 Eylül 2017'de Boston , Massachusetts'in South End bölgesinde gerçekleştirildi.ADALET 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?Eğer bir sorununuz varsa ve gidecek kimseniz yoksa, Robert McCall size yardım edecektir: O, adalet sağlayıcıdır. McCall dövülmüş, sömürülmüş ve zulüm görmüşlere şaşmaz bir adalet sunarak yardım edegelmiştir. Fakat bu kez, McCall'un tehlikeli geçmişi bizzat kendi yakın çevresine ulaştığında, skoru eşitlemek için tüm yeteneklerine ihtiyacı olacaktır. Ve bu kez, onu yok etmek için hiçbir engel tanımayacak suikastçılarla yüzleşmek zorundadır.Haberin DevamıADALET 2 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?Denzel Washington - Robert McCallPedro Pascal - Dave YorkAshton Sanders - Miles WhittakerOrson Bean - Sam RubinsteinBill Pullman - Brian PlummerMelissa Leo - Susan PlummerJonathan Scarfe - ResnikSakina Jaffrey - FatimaKazy Tauginas - AriGarrett Altın - KovacTamara Hickey - Grace BraelickRhys Cote - Grace'in kızıAdam Karst - Grace'in Türk eski kocasıAntoine de Lartigue - Bay Calbert (Belçikalı Koca)Abigail Marlowe - Jana Calbert (Belçikalı Karı)Andrei Arlovski - Rus gangster
Haberle ilgili daha fazlası:#Adalet 2#Adalet 2 Filmi Nerede Çekildi#Adalet 2 Konusu

68d6676c7e5dce51faf15155.jpg