Aden Körfezi'nde patlama: Yardım çağrısı yapıldı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Aden Körfezi'nde patlama: Yardım çağrısı yapıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Aden Körfezi'nde patlama: Yardım çağrısı yapıldı
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
Konu Sahibi
İHAOluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2025 16:12İngiliz denizcilik güvenliği firması Ambrey tarafından yapılan açıklamada, Kamerun bandıralı bir tankerde, Yemen’in Ahwar bölgesinin yaklaşık 60 deniz mili güneyinden geçerken patlama meydana geldiği ve yardım çağrısı yapıldığı bildirildi.
Haberin DevamıYemen açıklarında patlama meydana geldi. İngiliz denizcilik güvenliği firması Ambrey tarafından yapılan açıklamada, Yemen’in Ahwar bölgesinin yaklaşık 60 deniz mili güneyinden geçen Kamerun bandıralı bir tankerde meydana gelen patlamanın ardından yardım çağrısı yapıldığı bildirildi.Ambrey açıklamasında, mürettebatın gemiyi terk etmeyi planladığını gösteren telsiz konuşmalarının tespit edildiği ve arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.Patlamanın nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı, ancak söz konusu tankerin Yemen'deki İran destekli Husilerin hedef profiliyle bağlantılı olduğunun düşünülmediği kaydedildi.Tankerin, Umman’daki Sohar Limanı’ndan Cibuti’ye seyir halinde olduğu öğrenildi.Gözden KaçmasınTel Aviv'deki panik gazetelere yansıyor... İsrail'in istediği en son şey buydu: Ankara baş aktör oldu!Haberi görüntüleGözden KaçmasınGündeme bomba gibi düşen öneri: Trump-Putin tüneli! Gerçekleşirse bu bir ilk olacakHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Aden Körfezi#Patlama#Yemen

68f39233786b2526dc1203a5.jpg

68f382e5786b2526dc120344.jpg

68f3312ea135420f47a2ec34.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri