• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Ajda Pekkan sayesinde tanıştık

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 94

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Ajda Pekkan sayesinde tanıştık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 94 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Ajda Pekkan sayesinde tanıştık
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2024 09:28Ajda Pekkan’ın baş vokalisti Ezgi Ayçe ile gitaristi Alpaslan Türer, sanatçı sayesinde tanışıp evlendiklerini söyledi. Ayçe, “Ajda Pekkan duayen hocamızdır” dedi.
Haberin DevamıAjda Pekkan’ın baş vokalisti Ezgi Ayçe ile gitaristi Alpaslan Türer önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde evlenen çiftten Ayçe, “2 Ekim’de de İstanbul’da müzik çevremize özel organize ettiğimiz ve dostlarımızın katılacağı bir düğün partimiz olacak” dedi.Alpaslan Türer ise eşi ile Ajda Pekkan sayesinde tanıştığını söyledi: “Ezgi 7 yıldır, ben de 4.5 yıldır Ajda Pekkan ile çalışıyorum. İlişkimiz, yakın arkadaşken kendiliğinden gelişti.”

SAYGIYI SONUNA KADAR HAK EDİYOR

Ezgi Ayçe, “Ajda Pekkan ile çalışmak nasıl?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Çok keyifli bir yolculuk. Ajda Hanım, müzik ve sahneye dair her şeyi öğrendiğim duayen hocamdır. Saygıyı sonuna kadar hak ediyor. Yıllarını bu işe vermiş, işine çok saygı duyuyor. Kendini her an yeniliyor, yediğine ve içtiğine dikkat ediyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Ajda Pekkan#Alpaslan Türer#Ezgi Ayçe

66f4ff131a1f21d42d640cc3.jpg

Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2024 09:28Ajda Pekkan’ın baş vokalisti Ezgi Ayçe ile gitaristi Alpaslan Türer, sanatçı sayesinde tanışıp evlendiklerini söyledi. Ayçe, “Ajda Pekkan duayen hocamızdır” dedi.
Haberin DevamıAjda Pekkan’ın baş vokalisti Ezgi Ayçe ile gitaristi Alpaslan Türer önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde evlenen çiftten Ayçe, “2 Ekim’de de İstanbul’da müzik çevremize özel organize ettiğimiz ve dostlarımızın katılacağı bir düğün partimiz olacak” dedi.Alpaslan Türer ise eşi ile Ajda Pekkan sayesinde tanıştığını söyledi: “Ezgi 7 yıldır, ben de 4.5 yıldır Ajda Pekkan ile çalışıyorum. İlişkimiz, yakın arkadaşken kendiliğinden gelişti.”

SAYGIYI SONUNA KADAR HAK EDİYOR

Ezgi Ayçe, “Ajda Pekkan ile çalışmak nasıl?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Çok keyifli bir yolculuk. Ajda Hanım, müzik ve sahneye dair her şeyi öğrendiğim duayen hocamdır. Saygıyı sonuna kadar hak ediyor. Yıllarını bu işe vermiş, işine çok saygı duyuyor. Kendini her an yeniliyor, yediğine ve içtiğine dikkat ediyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Ajda Pekkan#Alpaslan Türer#Ezgi Ayçe

66f4ff1c1a1f21d42d640cc6.jpg

Geri
Üst Alt