Akın Akınözü dayısını son yolculuğuna uğurladı

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 13

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Akın Akınözü dayısını son yolculuğuna uğurladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Akın Akınözü dayısını son yolculuğuna uğurladı
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

IFGT Vip üye
IFGT Puan
30
Deniz BOYOluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2025 08:38Bir yıl önce annesi Özlem Akınözü’nü kaybeden oyuncu Akın Akınözü, bu kez dayısının ölümüyle sarsıldı.
Haberin DevamıOyuncu sosyal medya hesabından dayısı Emre Kerem Arın’ın vefat haberini “Anacığıma benden selam söyle dayıcığım” notuyla duyurdu.Emre Kerem Arın son yolculuğuna dün Üsküdar Şakirin Camisi’nde düzenlenen cenaze töreniyle uğurlandı.Tören boyunca oldukça üzgün olduğu gözlenen Akın Akınözü, akrabalarıyla tek tek sarılarak taziyeleri kabul etti.Oyuncu tören sırasında bir hayranının yanına gelerek sarılmak istemesi üzerine nazik bir şekilde “Sizi çok seviyorum ama bugün acı günümüz, bana müsaade et” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Akın Akınözü#Özlem Akınözü#Emre Kerem Arın

68ff0544b34cd2371d88f8ba.jpg

Deniz BOYOluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2025 08:38Bir yıl önce annesi Özlem Akınözü’nü kaybeden oyuncu Akın Akınözü, bu kez dayısının ölümüyle sarsıldı.
Haberin DevamıOyuncu sosyal medya hesabından dayısı Emre Kerem Arın’ın vefat haberini “Anacığıma benden selam söyle dayıcığım” notuyla duyurdu.Emre Kerem Arın son yolculuğuna dün Üsküdar Şakirin Camisi’nde düzenlenen cenaze töreniyle uğurlandı.Tören boyunca oldukça üzgün olduğu gözlenen Akın Akınözü, akrabalarıyla tek tek sarılarak taziyeleri kabul etti.Oyuncu tören sırasında bir hayranının yanına gelerek sarılmak istemesi üzerine nazik bir şekilde “Sizi çok seviyorum ama bugün acı günümüz, bana müsaade et” dedi.

68ff0551b34cd2371d88f8bc.jpg

68ff0551b34cd2371d88f8be.jpg