• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Alara Bozbey: O anı asla unutamam

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 107

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Alara Bozbey: O anı asla unutamam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Alara Bozbey: O anı asla unutamam
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Alara Bozbey, MAG dergisinin yeni sayısına konuk oldu.
Haberin DevamıBozbey, “Tiyatro sahnesine ilk çıktığınız anı hatırlıyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:“O an yaşadıklarımı ömür boyu unutamayacağım. Çok panikledim, kuş gibi titredim. Heyecandan başım dönüyor, midem bulanıyor, dizlerim birbirine çarpıyordu. Bütün metni unuttuğumu düşündüm ve çocukken hayal ettiğim anı yaşamak için dakikaları sayıyordum. Hayal ettiğim şey artık önümdeydi fakat yaşayacağım anı hiç hayal etmediğim için çok heyecanlandım. Çok güzeldi! Herkesin, hayalini kurduğu şeyi yaşamasını diliyorum. Muazzam bir duygu.”Alara Bozbey, çocukken ilginç karakterleri hep taklit ettiğini de söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Alara Bozbey#Alara Bozbey#MAG

664d7bcb025a6ec42d1a992c.jpg

Alara Bozbey, MAG dergisinin yeni sayısına konuk oldu.
Haberin DevamıBozbey, “Tiyatro sahnesine ilk çıktığınız anı hatırlıyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:“O an yaşadıklarımı ömür boyu unutamayacağım. Çok panikledim, kuş gibi titredim. Heyecandan başım dönüyor, midem bulanıyor, dizlerim birbirine çarpıyordu. Bütün metni unuttuğumu düşündüm ve çocukken hayal ettiğim anı yaşamak için dakikaları sayıyordum. Hayal ettiğim şey artık önümdeydi fakat yaşayacağım anı hiç hayal etmediğim için çok heyecanlandım. Çok güzeldi! Herkesin, hayalini kurduğu şeyi yaşamasını diliyorum. Muazzam bir duygu.”Alara Bozbey, çocukken ilginç karakterleri hep taklit ettiğini de söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Alara Bozbey#Alara Bozbey#MAG

664d7be1025a6ec42d1a992e.jpg

Geri
Üst Alt