• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Ali Koç'tan Şekip Mosturoğlu’na tepki: Yeniden seçilirsem Mosturoğlu ile çalışmam

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 102

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Ali Koç'tan Şekip Mosturoğlu’na tepki: Yeniden seçilirsem Mosturoğlu ile çalışmam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 102 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Ali Koç'tan Şekip Mosturoğlu’na tepki: Yeniden seçilirsem Mosturoğlu ile çalışmam
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu’na tepkili.
Haberin DevamıFenerbahçe Başkanı Ali Koç, hafta sonu yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul’u kazanması halinde mevcut Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu ile çalışmayacağını açıkladı.Koç, “Yüksek Divan Kurulu Ofisi, bir seçim bürosu olarak çalışmaktadır. Yüksek Divan Kurulu Başkanı, üyelerimizi arayıp Sayın Aziz Yıldırım için oy istemektedir. Beni ziyarete gelen bir kişiyle karşılaşmış, ‘İnşallah Aziz Başkan kazanacak, sen de o zaman bize katılırsın’ demiş. Ben, bunu kabul etmiyorum. Seçilirsem Şekip Mosturoğlu ile çalışmayacağım” dedi. Mosturoğlu ise iddianın doğru olmadığını savunarak, “Seçim süreci kurulumuz tarafından objektif, şeffaf ve adil bir şekilde yürütülmüştür” açıklamasını yaptı.Gözden KaçmasınAcun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a tepki: Öyle iftiralar atılıyor ki kendimi Escobar gibi hissetmeye başladımHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Ali Koç#Şekip Mosturoğlu

665f965c532a61a4459c7c90.jpg

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu’na tepkili.
Haberin DevamıFenerbahçe Başkanı Ali Koç, hafta sonu yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul’u kazanması halinde mevcut Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu ile çalışmayacağını açıkladı.Koç, “Yüksek Divan Kurulu Ofisi, bir seçim bürosu olarak çalışmaktadır. Yüksek Divan Kurulu Başkanı, üyelerimizi arayıp Sayın Aziz Yıldırım için oy istemektedir. Beni ziyarete gelen bir kişiyle karşılaşmış, ‘İnşallah Aziz Başkan kazanacak, sen de o zaman bize katılırsın’ demiş. Ben, bunu kabul etmiyorum. Seçilirsem Şekip Mosturoğlu ile çalışmayacağım” dedi. Mosturoğlu ise iddianın doğru olmadığını savunarak, “Seçim süreci kurulumuz tarafından objektif, şeffaf ve adil bir şekilde yürütülmüştür” açıklamasını yaptı.Gözden KaçmasınAcun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a tepki: Öyle iftiralar atılıyor ki kendimi Escobar gibi hissetmeye başladımHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Ali Koç#Şekip Mosturoğlu

665f7d4a532a61a4459c7b8c.jpg