• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

"Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı" Burcu Kara geçirdiği operasyonu anlattı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan \"Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı\" Burcu Kara geçirdiği operasyonu anlattı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı \"Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı\" Burcu Kara geçirdiği operasyonu anlattı
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Hastane odasından yaptığı paylaşım ile sevenlerini endişelendiren oyuncu Burcu Kara, sağlık durumunu anlattı...
Haberin DevamıÜnlü oyuncu geçirdiği operasyon sonrası sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi:

SON BİR YILDA BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞTI
Tabii hastane önlüğüyle fotoğraf koyarsan ,sonrasını göze almalısın.😂E hayat hep iyi, güzel ve sağlıklı anlardan ibaret değil, her şey insanlar için değil mi? Ben de olduğu gibi biriyim zaten alışıksınız filtresiz hallerime.🤓Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum dün.🙏🏼Son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Çok araştırdık, konuştuk, görüştük hocalarla. Sonra üşenmedik Ankara'ya geldik ve Hakan hocayı bulduk. Tavır hayatta her şeydir benim için. Bir lafı yüzünden doğumuma iki gün kala doktorunu değiştirmiş insanım ben. Şu anda da iyi ki böyle bir karar vermişim. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber. Kendisine,ekibine ve tüm hastane çalışanlarına büyük saygı ve teşekkürlerimle.🙏🏼🌹Arayan,soran,yazan tüm sevdiklerime de teşekkür edip cvp vermiş olayım. Hepimize sağlıklı bir ömür dilerim.🙏🏼❤️

Haberle ilgili daha fazlası:#Burcu Kara#Sağlık#Ameliyat

6661d7c2792f70fad9431774.jpg

Hastane odasından yaptığı paylaşım ile sevenlerini endişelendiren oyuncu Burcu Kara, sağlık durumunu anlattı...
Haberin DevamıÜnlü oyuncu geçirdiği operasyon sonrası sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi:

Tabii hastane önlüğüyle fotoğraf koyarsan ,sonrasını göze almalısın.😂E hayat hep iyi, güzel ve sağlıklı anlardan ibaret değil, her şey insanlar için değil mi? Ben de olduğu gibi biriyim zaten alışıksınız filtresiz hallerime.🤓Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum dün.🙏🏼Son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Çok araştırdık, konuştuk, görüştük hocalarla. Sonra üşenmedik Ankara'ya geldik ve Hakan hocayı bulduk. Tavır hayatta her şeydir benim için. Bir lafı yüzünden doğumuma iki gün kala doktorunu değiştirmiş insanım ben. Şu anda da iyi ki böyle bir karar vermişim. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber. Kendisine,ekibine ve tüm hastane çalışanlarına büyük saygı ve teşekkürlerimle.🙏🏼🌹Arayan,soran,yazan tüm sevdiklerime de teşekkür edip cvp vermiş olayım. Hepimize sağlıklı bir ömür dilerim.🙏🏼❤️

6661d7da792f70fad9431776.jpg

6661d81f792f70fad9431779.jpg