• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Alluciye, ikbebet, Süryani çöreği... Uzak Şehir'den nefis kokular yükseliyor

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Alluciye, ikbebet, Süryani çöreği... Uzak Şehir'den nefis kokular yükseliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Alluciye, ikbebet, Süryani çöreği... Uzak Şehir'den nefis kokular yükseliyor
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye
Katılım
13 Ara 2020
Mesajlar
3,014
Tepkime puanı
14
Puanları
30

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2025 10:19Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Uzak Şehir çok konuşulmaya devam ediyor.
Haberin DevamıÇekimleri Mardin Midyat’ta devam eden dizi, Mardin’in eşsiz mutfağını da sahnelerine taşıyor. Bölgenin damak çatlatan lezzetleri dizinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Dizinin başrol oyuncularından Ozan Akbaba, “Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum” derken, beslenmesine dikkat ettiğini vurgulayan Sinem Ünsal ise Süryani çöreğine hayır diyemediğini belirtiyor.DİZİNİN GÖZDE MUTFAĞIKanal D’nin oyuncuları ve hikayesiyle sevilen dizisi Uzak Şehir, her yönüyle dikkat çekiyor. Dizinin mutfak sahneleri de izleyicinin gözünden kaçmıyor. Uzak Şehir ekibinin titizlikle hazırladığı sofralar, sosyal medyada çok konuşuluyor. Milliyet gazetesi yazarı Zeynep Kakınç, Uzak Şehir mutfağını ziyaret ederek oyuncularla Mardin yemekleriyle ilgili sohbet etti. Ödüllü şef Ebru Baybara Demir ise konağın avlusunda kazanda bölgenin geleneksel yemeği etli bulgur pilavını pişirdi.Haberin Devamı“KAVURMA EN SEVDİĞİM”Dizide Cihan karakterine hayat veren Ozan Akbaba, geçmişte bir dönem aşçı yamaklığı yaptığını itiraf ederken, favori yemeğini ise şu sözlerle anlattı: Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum.“SÜRYANİ ÇÖREĞİNE HAYIR DİYEMİYORUM”Dizide fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncu Sinem Ünsal, “Minimal besleniyorum. Et ve hamur işi tüketmiyorum ama Süryani çöreğine hayır diyemiyorum. Sebze restoranı yok ama Süryani çöreğiyle gönlümü alıyorlar” şeklinde konuştu.Haberin Devamı“YEMEK BİR İBADETTİR”Yapımın dikkat çeken karakterlerinden Sadakat’i canlandıran Gonca Cilasun ise yemek yemeyi bir ritüel olarak gördüğünü söyleyerek şöyle konuştu: Yemek bir ibadettir. Et yemeklerini sevdim, çünkü buradaki hayvanlar çok sağlıklı bir doğada besleniyor, yediklerimiz inanılmaz lezzetli, çok severek tüketiyorum.“KEŞKE MUTFAKLA ARAM BU KADAR İYİ OLMASAYDI”Uzak Şehir’de imkansız aşkıyla gönüllere dert olan Nare karakterini oynayan Sahra Şaş ise “Keşke mutfakla aram bu kadar iyi olmasaydı” diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: Mardin’de en sevdiğim yemekler kavurma ile etli bulgur pilavı. Alluciyeyi de çok seviyorum.Haberin Devamı“HAŞLAMA İÇLİ KÖFTEYE BAYILIYORUM”Çok konuşulan Kaya karakterini canlandıran Atakan Özkaya Mardin’de kilo aldığından bahsederek, sporcu beslenmesiyle Mardin mutfağı arasında bir denge kurmaya çalıştığını ifade ediyor. Özkaya’nın favori yemeği ise haşlama içli köfte yani ikbebet…
Haberle ilgili daha fazlası:#Uzak Şehir#Ozan Akbaba#Sinem Ünsal

683020f63e0daf2b5359c4c2.jpg


Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2025 10:19Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Uzak Şehir çok konuşulmaya devam ediyor.
Haberin DevamıÇekimleri Mardin Midyat’ta devam eden dizi, Mardin’in eşsiz mutfağını da sahnelerine taşıyor. Bölgenin damak çatlatan lezzetleri dizinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Dizinin başrol oyuncularından Ozan Akbaba, “Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum” derken, beslenmesine dikkat ettiğini vurgulayan Sinem Ünsal ise Süryani çöreğine hayır diyemediğini belirtiyor.DİZİNİN GÖZDE MUTFAĞIKanal D’nin oyuncuları ve hikayesiyle sevilen dizisi Uzak Şehir, her yönüyle dikkat çekiyor. Dizinin mutfak sahneleri de izleyicinin gözünden kaçmıyor. Uzak Şehir ekibinin titizlikle hazırladığı sofralar, sosyal medyada çok konuşuluyor. Milliyet gazetesi yazarı Zeynep Kakınç, Uzak Şehir mutfağını ziyaret ederek oyuncularla Mardin yemekleriyle ilgili sohbet etti. Ödüllü şef Ebru Baybara Demir ise konağın avlusunda kazanda bölgenin geleneksel yemeği etli bulgur pilavını pişirdi.Haberin Devamı“KAVURMA EN SEVDİĞİM”Dizide Cihan karakterine hayat veren Ozan Akbaba, geçmişte bir dönem aşçı yamaklığı yaptığını itiraf ederken, favori yemeğini ise şu sözlerle anlattı: Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum.“SÜRYANİ ÇÖREĞİNE HAYIR DİYEMİYORUM”Dizide fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncu Sinem Ünsal, “Minimal besleniyorum. Et ve hamur işi tüketmiyorum ama Süryani çöreğine hayır diyemiyorum. Sebze restoranı yok ama Süryani çöreğiyle gönlümü alıyorlar” şeklinde konuştu.Haberin Devamı“YEMEK BİR İBADETTİR”Yapımın dikkat çeken karakterlerinden Sadakat’i canlandıran Gonca Cilasun ise yemek yemeyi bir ritüel olarak gördüğünü söyleyerek şöyle konuştu: Yemek bir ibadettir. Et yemeklerini sevdim, çünkü buradaki hayvanlar çok sağlıklı bir doğada besleniyor, yediklerimiz inanılmaz lezzetli, çok severek tüketiyorum.“KEŞKE MUTFAKLA ARAM BU KADAR İYİ OLMASAYDI”Uzak Şehir’de imkansız aşkıyla gönüllere dert olan Nare karakterini oynayan Sahra Şaş ise “Keşke mutfakla aram bu kadar iyi olmasaydı” diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: Mardin’de en sevdiğim yemekler kavurma ile etli bulgur pilavı. Alluciyeyi de çok seviyorum.Haberin Devamı“HAŞLAMA İÇLİ KÖFTEYE BAYILIYORUM”Çok konuşulan Kaya karakterini canlandıran Atakan Özkaya Mardin’de kilo aldığından bahsederek, sporcu beslenmesiyle Mardin mutfağı arasında bir denge kurmaya çalıştığını ifade ediyor. Özkaya’nın favori yemeği ise haşlama içli köfte yani ikbebet…
Haberle ilgili daha fazlası:#Uzak Şehir#Ozan Akbaba#Sinem Ünsal

683020f63e0daf2b5359c4c3.jpg


Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2025 10:19Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Uzak Şehir çok konuşulmaya devam ediyor.
Haberin DevamıÇekimleri Mardin Midyat’ta devam eden dizi, Mardin’in eşsiz mutfağını da sahnelerine taşıyor. Bölgenin damak çatlatan lezzetleri dizinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Dizinin başrol oyuncularından Ozan Akbaba, “Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum” derken, beslenmesine dikkat ettiğini vurgulayan Sinem Ünsal ise Süryani çöreğine hayır diyemediğini belirtiyor.DİZİNİN GÖZDE MUTFAĞIKanal D’nin oyuncuları ve hikayesiyle sevilen dizisi Uzak Şehir, her yönüyle dikkat çekiyor. Dizinin mutfak sahneleri de izleyicinin gözünden kaçmıyor. Uzak Şehir ekibinin titizlikle hazırladığı sofralar, sosyal medyada çok konuşuluyor. Milliyet gazetesi yazarı Zeynep Kakınç, Uzak Şehir mutfağını ziyaret ederek oyuncularla Mardin yemekleriyle ilgili sohbet etti. Ödüllü şef Ebru Baybara Demir ise konağın avlusunda kazanda bölgenin geleneksel yemeği etli bulgur pilavını pişirdi.Haberin Devamı“KAVURMA EN SEVDİĞİM”Dizide Cihan karakterine hayat veren Ozan Akbaba, geçmişte bir dönem aşçı yamaklığı yaptığını itiraf ederken, favori yemeğini ise şu sözlerle anlattı: Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum.“SÜRYANİ ÇÖREĞİNE HAYIR DİYEMİYORUM”Dizide fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncu Sinem Ünsal, “Minimal besleniyorum. Et ve hamur işi tüketmiyorum ama Süryani çöreğine hayır diyemiyorum. Sebze restoranı yok ama Süryani çöreğiyle gönlümü alıyorlar” şeklinde konuştu.Haberin Devamı“YEMEK BİR İBADETTİR”Yapımın dikkat çeken karakterlerinden Sadakat’i canlandıran Gonca Cilasun ise yemek yemeyi bir ritüel olarak gördüğünü söyleyerek şöyle konuştu: Yemek bir ibadettir. Et yemeklerini sevdim, çünkü buradaki hayvanlar çok sağlıklı bir doğada besleniyor, yediklerimiz inanılmaz lezzetli, çok severek tüketiyorum.“KEŞKE MUTFAKLA ARAM BU KADAR İYİ OLMASAYDI”Uzak Şehir’de imkansız aşkıyla gönüllere dert olan Nare karakterini oynayan Sahra Şaş ise “Keşke mutfakla aram bu kadar iyi olmasaydı” diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: Mardin’de en sevdiğim yemekler kavurma ile etli bulgur pilavı. Alluciyeyi de çok seviyorum.Haberin Devamı“HAŞLAMA İÇLİ KÖFTEYE BAYILIYORUM”Çok konuşulan Kaya karakterini canlandıran Atakan Özkaya Mardin’de kilo aldığından bahsederek, sporcu beslenmesiyle Mardin mutfağı arasında bir denge kurmaya çalıştığını ifade ediyor. Özkaya’nın favori yemeği ise haşlama içli köfte yani ikbebet…
Haberle ilgili daha fazlası:#Uzak Şehir#Ozan Akbaba#Sinem Ünsal

683020f63e0daf2b5359c4be.jpg


Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2025 10:19Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Uzak Şehir çok konuşulmaya devam ediyor.
Haberin DevamıÇekimleri Mardin Midyat’ta devam eden dizi, Mardin’in eşsiz mutfağını da sahnelerine taşıyor. Bölgenin damak çatlatan lezzetleri dizinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Dizinin başrol oyuncularından Ozan Akbaba, “Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum” derken, beslenmesine dikkat ettiğini vurgulayan Sinem Ünsal ise Süryani çöreğine hayır diyemediğini belirtiyor.DİZİNİN GÖZDE MUTFAĞIKanal D’nin oyuncuları ve hikayesiyle sevilen dizisi Uzak Şehir, her yönüyle dikkat çekiyor. Dizinin mutfak sahneleri de izleyicinin gözünden kaçmıyor. Uzak Şehir ekibinin titizlikle hazırladığı sofralar, sosyal medyada çok konuşuluyor. Milliyet gazetesi yazarı Zeynep Kakınç, Uzak Şehir mutfağını ziyaret ederek oyuncularla Mardin yemekleriyle ilgili sohbet etti. Ödüllü şef Ebru Baybara Demir ise konağın avlusunda kazanda bölgenin geleneksel yemeği etli bulgur pilavını pişirdi.Haberin Devamı“KAVURMA EN SEVDİĞİM”Dizide Cihan karakterine hayat veren Ozan Akbaba, geçmişte bir dönem aşçı yamaklığı yaptığını itiraf ederken, favori yemeğini ise şu sözlerle anlattı: Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum.“SÜRYANİ ÇÖREĞİNE HAYIR DİYEMİYORUM”Dizide fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncu Sinem Ünsal, “Minimal besleniyorum. Et ve hamur işi tüketmiyorum ama Süryani çöreğine hayır diyemiyorum. Sebze restoranı yok ama Süryani çöreğiyle gönlümü alıyorlar” şeklinde konuştu.Haberin Devamı“YEMEK BİR İBADETTİR”Yapımın dikkat çeken karakterlerinden Sadakat’i canlandıran Gonca Cilasun ise yemek yemeyi bir ritüel olarak gördüğünü söyleyerek şöyle konuştu: Yemek bir ibadettir. Et yemeklerini sevdim, çünkü buradaki hayvanlar çok sağlıklı bir doğada besleniyor, yediklerimiz inanılmaz lezzetli, çok severek tüketiyorum.“KEŞKE MUTFAKLA ARAM BU KADAR İYİ OLMASAYDI”Uzak Şehir’de imkansız aşkıyla gönüllere dert olan Nare karakterini oynayan Sahra Şaş ise “Keşke mutfakla aram bu kadar iyi olmasaydı” diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: Mardin’de en sevdiğim yemekler kavurma ile etli bulgur pilavı. Alluciyeyi de çok seviyorum.Haberin Devamı“HAŞLAMA İÇLİ KÖFTEYE BAYILIYORUM”Çok konuşulan Kaya karakterini canlandıran Atakan Özkaya Mardin’de kilo aldığından bahsederek, sporcu beslenmesiyle Mardin mutfağı arasında bir denge kurmaya çalıştığını ifade ediyor. Özkaya’nın favori yemeği ise haşlama içli köfte yani ikbebet…
Haberle ilgili daha fazlası:#Uzak Şehir#Ozan Akbaba#Sinem Ünsal

683020f63e0daf2b5359c4bc.jpg


Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2025 10:19Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Uzak Şehir çok konuşulmaya devam ediyor.
Haberin DevamıÇekimleri Mardin Midyat’ta devam eden dizi, Mardin’in eşsiz mutfağını da sahnelerine taşıyor. Bölgenin damak çatlatan lezzetleri dizinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Dizinin başrol oyuncularından Ozan Akbaba, “Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum” derken, beslenmesine dikkat ettiğini vurgulayan Sinem Ünsal ise Süryani çöreğine hayır diyemediğini belirtiyor.DİZİNİN GÖZDE MUTFAĞIKanal D’nin oyuncuları ve hikayesiyle sevilen dizisi Uzak Şehir, her yönüyle dikkat çekiyor. Dizinin mutfak sahneleri de izleyicinin gözünden kaçmıyor. Uzak Şehir ekibinin titizlikle hazırladığı sofralar, sosyal medyada çok konuşuluyor. Milliyet gazetesi yazarı Zeynep Kakınç, Uzak Şehir mutfağını ziyaret ederek oyuncularla Mardin yemekleriyle ilgili sohbet etti. Ödüllü şef Ebru Baybara Demir ise konağın avlusunda kazanda bölgenin geleneksel yemeği etli bulgur pilavını pişirdi.Haberin Devamı“KAVURMA EN SEVDİĞİM”Dizide Cihan karakterine hayat veren Ozan Akbaba, geçmişte bir dönem aşçı yamaklığı yaptığını itiraf ederken, favori yemeğini ise şu sözlerle anlattı: Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum.“SÜRYANİ ÇÖREĞİNE HAYIR DİYEMİYORUM”Dizide fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncu Sinem Ünsal, “Minimal besleniyorum. Et ve hamur işi tüketmiyorum ama Süryani çöreğine hayır diyemiyorum. Sebze restoranı yok ama Süryani çöreğiyle gönlümü alıyorlar” şeklinde konuştu.Haberin Devamı“YEMEK BİR İBADETTİR”Yapımın dikkat çeken karakterlerinden Sadakat’i canlandıran Gonca Cilasun ise yemek yemeyi bir ritüel olarak gördüğünü söyleyerek şöyle konuştu: Yemek bir ibadettir. Et yemeklerini sevdim, çünkü buradaki hayvanlar çok sağlıklı bir doğada besleniyor, yediklerimiz inanılmaz lezzetli, çok severek tüketiyorum.“KEŞKE MUTFAKLA ARAM BU KADAR İYİ OLMASAYDI”Uzak Şehir’de imkansız aşkıyla gönüllere dert olan Nare karakterini oynayan Sahra Şaş ise “Keşke mutfakla aram bu kadar iyi olmasaydı” diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: Mardin’de en sevdiğim yemekler kavurma ile etli bulgur pilavı. Alluciyeyi de çok seviyorum.Haberin Devamı“HAŞLAMA İÇLİ KÖFTEYE BAYILIYORUM”Çok konuşulan Kaya karakterini canlandıran Atakan Özkaya Mardin’de kilo aldığından bahsederek, sporcu beslenmesiyle Mardin mutfağı arasında bir denge kurmaya çalıştığını ifade ediyor. Özkaya’nın favori yemeği ise haşlama içli köfte yani ikbebet…
Haberle ilgili daha fazlası:#Uzak Şehir#Ozan Akbaba#Sinem Ünsal

683020f63e0daf2b5359c4c0.jpg


Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2025 10:19Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Uzak Şehir çok konuşulmaya devam ediyor.
Haberin DevamıÇekimleri Mardin Midyat’ta devam eden dizi, Mardin’in eşsiz mutfağını da sahnelerine taşıyor. Bölgenin damak çatlatan lezzetleri dizinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Dizinin başrol oyuncularından Ozan Akbaba, “Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum” derken, beslenmesine dikkat ettiğini vurgulayan Sinem Ünsal ise Süryani çöreğine hayır diyemediğini belirtiyor.DİZİNİN GÖZDE MUTFAĞIKanal D’nin oyuncuları ve hikayesiyle sevilen dizisi Uzak Şehir, her yönüyle dikkat çekiyor. Dizinin mutfak sahneleri de izleyicinin gözünden kaçmıyor. Uzak Şehir ekibinin titizlikle hazırladığı sofralar, sosyal medyada çok konuşuluyor. Milliyet gazetesi yazarı Zeynep Kakınç, Uzak Şehir mutfağını ziyaret ederek oyuncularla Mardin yemekleriyle ilgili sohbet etti. Ödüllü şef Ebru Baybara Demir ise konağın avlusunda kazanda bölgenin geleneksel yemeği etli bulgur pilavını pişirdi.Haberin Devamı“KAVURMA EN SEVDİĞİM”Dizide Cihan karakterine hayat veren Ozan Akbaba, geçmişte bir dönem aşçı yamaklığı yaptığını itiraf ederken, favori yemeğini ise şu sözlerle anlattı: Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum.“SÜRYANİ ÇÖREĞİNE HAYIR DİYEMİYORUM”Dizide fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncu Sinem Ünsal, “Minimal besleniyorum. Et ve hamur işi tüketmiyorum ama Süryani çöreğine hayır diyemiyorum. Sebze restoranı yok ama Süryani çöreğiyle gönlümü alıyorlar” şeklinde konuştu.Haberin Devamı“YEMEK BİR İBADETTİR”Yapımın dikkat çeken karakterlerinden Sadakat’i canlandıran Gonca Cilasun ise yemek yemeyi bir ritüel olarak gördüğünü söyleyerek şöyle konuştu: Yemek bir ibadettir. Et yemeklerini sevdim, çünkü buradaki hayvanlar çok sağlıklı bir doğada besleniyor, yediklerimiz inanılmaz lezzetli, çok severek tüketiyorum.“KEŞKE MUTFAKLA ARAM BU KADAR İYİ OLMASAYDI”Uzak Şehir’de imkansız aşkıyla gönüllere dert olan Nare karakterini oynayan Sahra Şaş ise “Keşke mutfakla aram bu kadar iyi olmasaydı” diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: Mardin’de en sevdiğim yemekler kavurma ile etli bulgur pilavı. Alluciyeyi de çok seviyorum.Haberin Devamı“HAŞLAMA İÇLİ KÖFTEYE BAYILIYORUM”Çok konuşulan Kaya karakterini canlandıran Atakan Özkaya Mardin’de kilo aldığından bahsederek, sporcu beslenmesiyle Mardin mutfağı arasında bir denge kurmaya çalıştığını ifade ediyor. Özkaya’nın favori yemeği ise haşlama içli köfte yani ikbebet…
Haberle ilgili daha fazlası:#Uzak Şehir#Ozan Akbaba#Sinem Ünsal

6830215b3e0daf2b5359c4c9.jpg


Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2025 10:19Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Uzak Şehir çok konuşulmaya devam ediyor.
Haberin DevamıÇekimleri Mardin Midyat’ta devam eden dizi, Mardin’in eşsiz mutfağını da sahnelerine taşıyor. Bölgenin damak çatlatan lezzetleri dizinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Dizinin başrol oyuncularından Ozan Akbaba, “Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum” derken, beslenmesine dikkat ettiğini vurgulayan Sinem Ünsal ise Süryani çöreğine hayır diyemediğini belirtiyor.DİZİNİN GÖZDE MUTFAĞIKanal D’nin oyuncuları ve hikayesiyle sevilen dizisi Uzak Şehir, her yönüyle dikkat çekiyor. Dizinin mutfak sahneleri de izleyicinin gözünden kaçmıyor. Uzak Şehir ekibinin titizlikle hazırladığı sofralar, sosyal medyada çok konuşuluyor. Milliyet gazetesi yazarı Zeynep Kakınç, Uzak Şehir mutfağını ziyaret ederek oyuncularla Mardin yemekleriyle ilgili sohbet etti. Ödüllü şef Ebru Baybara Demir ise konağın avlusunda kazanda bölgenin geleneksel yemeği etli bulgur pilavını pişirdi.Haberin Devamı“KAVURMA EN SEVDİĞİM”Dizide Cihan karakterine hayat veren Ozan Akbaba, geçmişte bir dönem aşçı yamaklığı yaptığını itiraf ederken, favori yemeğini ise şu sözlerle anlattı: Mardin yemeklerini seviyorum ama en sevdiğim kavurma. Keyfini çıkarıyorum.“SÜRYANİ ÇÖREĞİNE HAYIR DİYEMİYORUM”Dizide fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncu Sinem Ünsal, “Minimal besleniyorum. Et ve hamur işi tüketmiyorum ama Süryani çöreğine hayır diyemiyorum. Sebze restoranı yok ama Süryani çöreğiyle gönlümü alıyorlar” şeklinde konuştu.Haberin Devamı“YEMEK BİR İBADETTİR”Yapımın dikkat çeken karakterlerinden Sadakat’i canlandıran Gonca Cilasun ise yemek yemeyi bir ritüel olarak gördüğünü söyleyerek şöyle konuştu: Yemek bir ibadettir. Et yemeklerini sevdim, çünkü buradaki hayvanlar çok sağlıklı bir doğada besleniyor, yediklerimiz inanılmaz lezzetli, çok severek tüketiyorum.“KEŞKE MUTFAKLA ARAM BU KADAR İYİ OLMASAYDI”Uzak Şehir’de imkansız aşkıyla gönüllere dert olan Nare karakterini oynayan Sahra Şaş ise “Keşke mutfakla aram bu kadar iyi olmasaydı” diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: Mardin’de en sevdiğim yemekler kavurma ile etli bulgur pilavı. Alluciyeyi de çok seviyorum.Haberin Devamı“HAŞLAMA İÇLİ KÖFTEYE BAYILIYORUM”Çok konuşulan Kaya karakterini canlandıran Atakan Özkaya Mardin’de kilo aldığından bahsederek, sporcu beslenmesiyle Mardin mutfağı arasında bir denge kurmaya çalıştığını ifade ediyor. Özkaya’nın favori yemeği ise haşlama içli köfte yani ikbebet…
Haberle ilgili daha fazlası:#Uzak Şehir#Ozan Akbaba#Sinem Ünsal

6830215b3e0daf2b5359c4c7.jpg
 
Geri
Üst Alt