• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Altınordu lideri yendi! Kümede kalma yolunda dev adım...

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Altınordu lideri yendi! Kümede kalma yolunda dev adım... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 74 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Altınordu lideri yendi! Kümede kalma yolunda dev adım...
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta yer alan Altınordu, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmada lider Esenler Erokspor’u 2-1 yenerek kümede kalma yolunda dev bir adım attı.
Haberin DevamıBu galibiyetle 34 puana yükselen kırmızı-lacivertliler oldukça rahatladı.Altınordu, iç sahada oynadığı son 5 maçı da kazanmayı bildi.Evindeki son yenilgisini Beyoğlu Yeni Çarşı takımına karşı 2-0’lık skorla alan İzmir temsilcisi, Bursaspor, Adıyaman FK, Kırşehir FK, Zonguldak Kömürspor ve Esenler Erokspor maçlarını kazanmasını bildi.Altınordu, deplasmanlarda ise sadece 1 kez kazanabildi.Teknik direktör Atilla Küçüktaka, Erokspor karşısında oynanan futbol ve gelen 3 puanın kendilerini çok mutlu ettiğini, hedeflerinin galibiyet serisi yakalamak olduğunu dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#TFF 2. Lig#Altınordu#Esenler Erokspor

65fff3e806228769df00a4ce.jpg

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta yer alan Altınordu, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmada lider Esenler Erokspor’u 2-1 yenerek kümede kalma yolunda dev bir adım attı.
Haberin DevamıBu galibiyetle 34 puana yükselen kırmızı-lacivertliler oldukça rahatladı.Altınordu, iç sahada oynadığı son 5 maçı da kazanmayı bildi.Evindeki son yenilgisini Beyoğlu Yeni Çarşı takımına karşı 2-0’lık skorla alan İzmir temsilcisi, Bursaspor, Adıyaman FK, Kırşehir FK, Zonguldak Kömürspor ve Esenler Erokspor maçlarını kazanmasını bildi.Altınordu, deplasmanlarda ise sadece 1 kez kazanabildi.Teknik direktör Atilla Küçüktaka, Erokspor karşısında oynanan futbol ve gelen 3 puanın kendilerini çok mutlu ettiğini, hedeflerinin galibiyet serisi yakalamak olduğunu dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#TFF 2. Lig#Altınordu#Esenler Erokspor

65fff3e806228769df00a4d0.jpg

Geri
Üst Alt