• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Annem Ankara'daki gizemli sesin sahibi Okan Yalabık: Bazen tebessüm ediyorum bazen de boğazım düğümleniyor

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Annem Ankara'daki gizemli sesin sahibi Okan Yalabık: Bazen tebessüm ediyorum bazen de boğazım düğümleniyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Annem Ankara'daki gizemli sesin sahibi Okan Yalabık: Bazen tebessüm ediyorum bazen de boğazım düğümleniyor
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2024 12:12Okan Yalabık, Kanal D’nin yeni dizisi Annem Ankara’ya adeta sesiyle yön veriyor. Ailenin ortanca oğlu Başar’ın yetişkin halini seslendiren ve dış ses olarak hikâyeyi anlatan Yalabık, “Kendi bölümlerimi okurken bazen tebessüm ediyorum bazen de boğazım düğümleniyor.” dedi.
Haberin DevamıHER ŞEY ÇOCUKLARI İÇİNYükselen izlenme oranlarıyla dikkat çeken Annem Ankara, gerçek bir hayat hikayesini anlatması ve başarılı oyunculuk performanslarıyla dikkat çekiyor. Bergüzar Korel’in “Zuhal”, Mehmet Günsür’ün de “Hasan” karakterine hayat verdiği dizi, bir annenin her türlü zorluğa karşı çocukları için verdiği hayat mücadelesini yansıtıyor.HİKAYEYE YÖN VERİYORDekorları, aksesuarları, müzikleriyle izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkartan Annem Ankara’da oyunculuğu kadar yaptığı seslendirmelerle de ön plana çıkan Okan Yalabık da görev alıyor. Yalabık, Zuhal ve Hasan’ın ortanca oğlu Başar’ın yetişkin halini seslendirerek hikâyeye adeta yön veriyor.Haberin DevamıBOĞAZIM DÜĞÜMLENİYORİzleyici, Yalabık’ın sesinden ve bakış açısından olaylara bakıyor. Dizide sadece sesiyle rol alan Yalabık, “Kendi bölümlerimi okurken bazen tebessüm ediyorum bazen de boğazım düğümleniyor.” diyerek duygularını ifade etti.Dizinin senaristi Başak Angigün’ün kendi hayat hikayesini kaleme aldığı BKM imzalı Annem Ankara, çarşamba akşamları yeni bölümleriyle Kanal D’de ekrana gelecek.
Haberle ilgili daha fazlası:#Annem Ankara#Okan Yalabık#Bergüzar Korel

675805f621014b294b5d2f0b.jpg

Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2024 12:12Okan Yalabık, Kanal D’nin yeni dizisi Annem Ankara’ya adeta sesiyle yön veriyor. Ailenin ortanca oğlu Başar’ın yetişkin halini seslendiren ve dış ses olarak hikâyeyi anlatan Yalabık, “Kendi bölümlerimi okurken bazen tebessüm ediyorum bazen de boğazım düğümleniyor.” dedi.
Haberin DevamıHER ŞEY ÇOCUKLARI İÇİNYükselen izlenme oranlarıyla dikkat çeken Annem Ankara, gerçek bir hayat hikayesini anlatması ve başarılı oyunculuk performanslarıyla dikkat çekiyor. Bergüzar Korel’in “Zuhal”, Mehmet Günsür’ün de “Hasan” karakterine hayat verdiği dizi, bir annenin her türlü zorluğa karşı çocukları için verdiği hayat mücadelesini yansıtıyor.HİKAYEYE YÖN VERİYORDekorları, aksesuarları, müzikleriyle izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkartan Annem Ankara’da oyunculuğu kadar yaptığı seslendirmelerle de ön plana çıkan Okan Yalabık da görev alıyor. Yalabık, Zuhal ve Hasan’ın ortanca oğlu Başar’ın yetişkin halini seslendirerek hikâyeye adeta yön veriyor.Haberin DevamıBOĞAZIM DÜĞÜMLENİYORİzleyici, Yalabık’ın sesinden ve bakış açısından olaylara bakıyor. Dizide sadece sesiyle rol alan Yalabık, “Kendi bölümlerimi okurken bazen tebessüm ediyorum bazen de boğazım düğümleniyor.” diyerek duygularını ifade etti.Dizinin senaristi Başak Angigün’ün kendi hayat hikayesini kaleme aldığı BKM imzalı Annem Ankara, çarşamba akşamları yeni bölümleriyle Kanal D’de ekrana gelecek.
Haberle ilgili daha fazlası:#Annem Ankara#Okan Yalabık#Bergüzar Korel

6758060921014b294b5d2f0d.jpg