• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Ara eleman bulmakta zorlanıyoruz

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Ara eleman bulmakta zorlanıyoruz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Ara eleman bulmakta zorlanıyoruz
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Beyazıt Şenbükbeyazit.senbuk@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2025 07:00Gaziantep’teki Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni bünyesinde barındıran Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın Başkanı, iş insanı Cemal Kalyoncu geçtiğimiz günlerde üniversitenin mezuniyet töreninde bir basın toplantısı düzenledi.
Haberin DevamıFaaliyet yürüttükleri iş alanlarında ara eleman bulmakta zorlandıklarını dile getiren Cemal Kalyoncu, şunları söyledi:‘MASA BAŞI İŞLER TERCİH EDİLİYOR’“Şu anda, emek yoğun işler için eleman bulmakta oldukça zorlanıyoruz. Şantiyelerimize Özbekistan’dan vasıfsız eleman getiriyoruz. Kamyonlara şoför arıyoruz bulamayınca Vietnam’dan, Gürcistan’dan getiriyoruz. Suriyeliler bu tarz işlerde çalışıyorlardı ama onlar da geri dönmeye başladı. Baktığımızda gerçekten Türkiye’de iş var. Ancak insanlar rahat ve konforlu iş arıyor. Masa başı işler için istediğiniz kadar personel bulabiliyorsunuz. Mühendis istediğin kadar var. Ama emek yoğun alanlarda personel bulmak zor. Meslek işçilerini artırmak en doğrusu. Ara eleman yetiştirmek için meslek liselerini artırmak gerektiğine inanıyorum. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu konuda atmakta olduğu adımlar var. İstanbul ve Ankara’da olmak üzere iki meslek lisesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğimiz var. Program yapıyoruz, öğrenci okutuyoruz ve onların da bu eğitim modeline taleplerinin çok fazla olduğunu görüyoruz. Bunun kapsamının genişletilmesi gerektiğini yani inşaat gibi tarım gibi alanlara da yayılması gerektiğini düşünüyorum.”Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Gaziantep Eğitim Ve Hizmet Vakfı#Cemal Kalyoncu#Hasan Kalyoncu Üniversitesi

68508dc6384d5523b44e95b0.jpg

619622e04e3fe01b8c7e9b40.jpg

68508dc6384d5523b44e95b2.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri