• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Aras Aydın: Aramızda kıskançlık olmaz!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Aras Aydın: Aramızda kıskançlık olmaz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 47 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Aras Aydın: Aramızda kıskançlık olmaz!
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2025 09:20ARAS Aydın geçen hafta dünyacaünlü oyuncu Nicole Kidman’la beraber rol aldığı ‘Nine Perfect Strangers’ dizisinin Los Angeles’ta yapılan galasına katıldı.
Haberin DevamıDizide Matteo karakterine hayat veren oyuncuya eşi Melis Birkan da eşlik etti. Çift önceki gün İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. Aras Aydın, galada yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Çok çalışıp emek verdiğimiz harika bir proje oldu. Benimle de çok güzel ilgilendiler. Eşim Melis’in yanımda olması motive etti. Tamamen kariyerine odaklanmış bir oyuncuyum. Hangi rol gelirse gelsin başarıyla tamamlamak için elimden ne geliyorsa onu yapmaya özen gösteririm. Böyle bir projede yer almışsam da ne mutlu bize.”

Oyuncu, eşinin kendisini kıskanıp kıskanmadığına dair sorulara ise “Yok o işler hiç bizde işlemez” dedi.
BAŞARISI BENİ HEYECANLANDIRDI
Melis Birkan, “Her başarılı erkeğin arkasında bir başarılı kadın mı vardır?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Zaten meslektaşız. Onun başarısı beni de çok heyecanlandırdı. Her anında olabildiğince destek olmaya çalıştım. Onun başarısıdır.”Haberin DevamıAras Aydın ayrıca tebrik mesajlarının kendisini duygulandırdığını dile getirdi:“Müthiş bir duyguydu. İnsanlar kendi kariyerleriymiş gibi gururlanınca, duygulandım. Arkamda böyle bir ülke ve insanlar var. Bu
yüzden gururlu anlar yaşadım.”Gözden KaçmasınHollywood’da Aras rüzgârıHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Aras Aydın#Melis Birkan#Nicole Kidman

682d7098473d20017eff3871.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2025 09:20ARAS Aydın geçen hafta dünyacaünlü oyuncu Nicole Kidman’la beraber rol aldığı ‘Nine Perfect Strangers’ dizisinin Los Angeles’ta yapılan galasına katıldı.
Haberin DevamıDizide Matteo karakterine hayat veren oyuncuya eşi Melis Birkan da eşlik etti. Çift önceki gün İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. Aras Aydın, galada yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Çok çalışıp emek verdiğimiz harika bir proje oldu. Benimle de çok güzel ilgilendiler. Eşim Melis’in yanımda olması motive etti. Tamamen kariyerine odaklanmış bir oyuncuyum. Hangi rol gelirse gelsin başarıyla tamamlamak için elimden ne geliyorsa onu yapmaya özen gösteririm. Böyle bir projede yer almışsam da ne mutlu bize.”

Oyuncu, eşinin kendisini kıskanıp kıskanmadığına dair sorulara ise “Yok o işler hiç bizde işlemez” dedi.
Melis Birkan, “Her başarılı erkeğin arkasında bir başarılı kadın mı vardır?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Zaten meslektaşız. Onun başarısı beni de çok heyecanlandırdı. Her anında olabildiğince destek olmaya çalıştım. Onun başarısıdır.”Haberin DevamıAras Aydın ayrıca tebrik mesajlarının kendisini duygulandırdığını dile getirdi:“Müthiş bir duyguydu. İnsanlar kendi kariyerleriymiş gibi gururlanınca, duygulandım. Arkamda böyle bir ülke ve insanlar var. Bu
yüzden gururlu anlar yaşadım.”Gözden KaçmasınHollywood’da Aras rüzgârıHaberi görüntüle

682d70b0473d20017eff3873.jpg

68283a8e9e1c606b5fea1a84.jpg