• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Baba ve oğlundan sucuk ekmek dükkanı rakibine tehdit

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Baba ve oğlundan sucuk ekmek dükkanı rakibine tehdit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Baba ve oğlundan sucuk ekmek dükkanı rakibine tehdit
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

Adana’nın Kozan ilçesinde sucuk ekmek dükkanı açan Hilal D., muhtar ve oğlu tarafından tehdit edildi. Hilal D.'yi silahla tehdit eden muhtar Ahmet A. tutuklandı.
Haberin DevamıKozan’da Hilal D. hastane kavşağında sucuk ekmek dükkanı açtı. İddiaya göre bu durumdan başka bir yerde sucuk ekmek dükkanı olan Tapık Eren A. ve muhtar babası Ahmet A. rahatsız oldu.Tapık Eren A. genç kadını sosyal medyadan canlı yayın yaparak tehdit etti. Muhtar baba Ahmet A. ise genç kadının yanına giderek onu silahla tehdit etti. Muhtar eşiyle birlikte genç kadının yanına gelerek tartışma çıkardı.Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Bu durum üzerine Hilal D., hem babadan, hem de oğlundan şikayetçi oldu. Hilal D.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan muhtar tutuklanırken, oğlu adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.Hilal D. sosyal medya hesabından, “Bu iş yerini açtığım günden bu yana zaman zaman Tapık Eren A. tarafından iş yerimde gerek sözlü gerekse fiziki şiddete maruz kaldım.Haberin DevamıBu kişi iş yerimi kapatmama yakın saatlerde yalnız olduğumu gördükçe sözlü bir şekilde beni taciz etmiş üzerime yürümüş tehditler savurmuş, daha da ileri giderek 17 Mart günü 02.20 sıralarında iş yerimin önünde bana güç uygulayarak beni darp etmiştir.Tüm bu olanların yanı sıra Tapık Eren A. iş yerimin önüne gelip 'sana burada ekmek yedirmeyeceğim' sözleriyle beni manipüle etmeye çalışmış ve iş yeri sahibimin yanına sık sık giderek kendisine daha fazla kira ödeyeceğini beyan edip beni oradan çıkarması için baskı kurmuştur. Bu süreci 3 kez kendisi tarafından yaşadığımı ve işime devam edeceğimi, hakkımı hukuki yollarla arayacağımı belirtmek isterim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana#Sucuk#Dükkan

66003b3a06228769df00a5c3.jpg