• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Bağcılar'da fabrika yangını

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 37

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Bağcılar'da fabrika yangını başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 37 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Bağcılar'da fabrika yangını
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2025 07:57İstanbul Bağcılar’da sporcu formaları üreten fabrikanın baskı ve dikim bölümünde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken fabrikanın bir bölümünde maddi hasar meydana geldi.
Haberin DevamıYangın, 15 Temmuz Mahallesi Cami Yolu caddesinde bulunan sporcu forması üreten 5 katlı fabrikanın en üst katındaki baskı ve dikim bölümünde saat 07.00 sıralarında çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Gece vardiyasında çalışan işçiler farikanın üst katından duman çıktığını görünce binayı tahliye etti.'BASKI BÖLÜMÜNDE ÇIKTIĞI SÖYLENİYOR'İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu söndürdü.Yangında ölen ya da yaralanan olmazken yangın çıkan katta maddi hasar meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Mustafa Çam, "Yangın çıktığını söylediler, yangın nereden çıkmış bilmiyorum. Saat 06.30'da çıktığını söylüyorlar. Ben burada çalışıyorum. Yangın üçüncü katta dijital bölümde yani baskıda çıktığı söyleniyor. Ölen yaralanan yok, kontrol altına alındı yangın sıkıntı kalmadı" diye konuştu.(DHA)Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:#Bağcılar#Fabrika Yangını#Yangın

681c39947f24b016864e9bf4.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri