Bakan Yerlikaya'nın bayram mesajı jandarma telsizinden okundu

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 25

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Bakan Yerlikaya'nın bayram mesajı jandarma telsizinden okundu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Bakan Yerlikaya'nın bayram mesajı jandarma telsizinden okundu
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
AAOluşturulma Tarihi: Mart 31, 2025 14:05İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Ramazan Bayramı mesajı, Jandarma Genel Komutanlığının harekat merkezlerindeki baş telsiz üzerinden personele okundu.
Haberin DevamıJandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Bakan Yerlikaya'nın Ramazan Bayramı dolayısıyla görev başında olan jandarma personelinin bayramını tebrik ettiği belirtildi.Yerlikaya'nın bayram mesajının birlik komutanlıkları tarafından harekat merkezlerinde bulunan baş telsiz üzerinden tüm personele okunduğu kaydedildi.Yerlikaya, bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:"Jandarma Genel Komutanlığımızın kıymetli mensupları, İçişleri Bakanlığı ailesi olarak mesai mefhumu gözetmeden, Türkiye'nin huzuru ve aziz milletimizin esenliği için durmadan, duraksamadan çalışmaya devam ediyoruz. Üstün vazife şuuru, gayret ve fedakarlıklarınızla aziz milletimiz huzur ve güven içerisindedir. Bu vesileyle sizlere yürekten teşekkür ediyorum.Haberin DevamıKıymetli kardeşlerim, milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu cennet yurdu bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla yad ediyorum. Bu duygularla sizlerin, kıymetli ailelerinizin ve sevdiklerinizin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Görev başındaki arkadaşlarımıza hayırlı nöbetler diliyorum. Bayramınız kutlu olsun."
Haberle ilgili daha fazlası:#Bakan Yerlikaya#Bayram#Mesaj

67ea77090e57768da7ed6e4e.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri