Barış Alper Yılmaz, kariyer rekorunu kırdı!

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Barış Alper Yılmaz, kariyer rekorunu kırdı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Barış Alper Yılmaz, kariyer rekorunu kırdı!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2025 07:00Bu sezon 10 golü bulunan yıldız, 3. asistini yaparken kendini aştı.
Haberin DevamıBarış Alper Yılmaz, Alanya’da galibiyeti getiren asistinin ardından dün Antalya karşısında da gol pası verdi.Bu sezonki 3. asistini yapan milli futbolcu 10 kez de ağları havalandırırken toplamda 13 gole katkı verdi.Barış böylece kariyer sezonunu geçirdiği 2023-24’teki performansını 28. haftada geçmeyi başardı.Gözden KaçmasınGalatasaray - Antalyaspor maçına Osimhen damga vurdu, gecenin kahramanı oldu! Adım adım kariyer rekoruna...Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Barış Alper Yılmaz#Sporanasayfa

67d4acc03b16a0e28ddbb528.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2025 07:00Bu sezon 10 golü bulunan yıldız, 3. asistini yaparken kendini aştı.
Haberin DevamıBarış Alper Yılmaz, Alanya’da galibiyeti getiren asistinin ardından dün Antalya karşısında da gol pası verdi.Bu sezonki 3. asistini yapan milli futbolcu 10 kez de ağları havalandırırken toplamda 13 gole katkı verdi.Barış böylece kariyer sezonunu geçirdiği 2023-24’teki performansını 28. haftada geçmeyi başardı.Gözden KaçmasınGalatasaray - Antalyaspor maçına Osimhen damga vurdu, gecenin kahramanı oldu! Adım adım kariyer rekoruna...Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Barış Alper Yılmaz#Sporanasayfa

67d480523b16a0e28ddbb3c6.jpg