• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Haber Bekir Aksoy’dan Yasak Elma açıklaması: Bana çok saçma geldi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Melodi tarafından oluşturulan Bekir Aksoy’dan Yasak Elma açıklaması: Bana çok saçma geldi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 119 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Bekir Aksoy’dan Yasak Elma açıklaması: Bana çok saçma geldi
Konbuyu başlatan Melodi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melodi

Melodi

www.ircforumlari.gen.tr
Vip Üye

İtibar:

Bekir Aksoy’dan Yasak Elma açıklaması: Bana çok saçma geldi

‘Yasak Elma’ dizisinde rol alan Bekir Aksoy, senaryo gereği akrep sokması sonucu ölerek diziye veda etti. Bugün ‘2. Sayfa’ programına konuk olan Aksoy, dizideki ölümüyle ilgili konuştu.

“HEM DİZİYE HEM DE BANA HAKSIZLIK”

İstanbul’da çekilen bir dizide akrep sokması gereği ölmenin saçma olduğunu belirten Bekir Aksoy, “Senaryo bana çok saçma geldi. Ben de sorguladım ve ‘burada bu olmamalı’ diye söyledim. İstanbul’da 500 senedir akrepten ölen olmamıştır herhalde. Yapım şirketiyle bu konuyu tartıştık. Alay konusu olabilir ama senarist böyle istedi. Bu şekilde ölmem hem Yasak Elma dizisine hem de bana haksızlık” dedi.

“KARAKTERİN ESKİ HAYATINA DÖNMESİ DAHA AHLAKLI OLURDU”

‘Engin’ karakterinin daha farklı bir vedası olması gerektiğini söyleyen Bekir Aksoy, sözlerine şöyle devam etti:

“Ben zaten ölüyorum ama akrep çok güzel oynadı. Normalde diziyi izlemedim ama sonrasında merak ettiğim için açıp izledim. Türk dizilerinde iyi adamlar çok yaşamıyor, benim karakterim de iyiydi. Oynadığım karakter şoförlük yapan ve sonrasında parayı bularak zengin olan biriydi. Ben de ondan etkilenerek kabul etmiştim. Bana kalsa karakterin her şeyi bırakarak şoförlüğe geri dönmesi daha etik ve ahlaklı olurdu. Bu diziye de fayda sağlardı.”​