• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Belediye baÅŸkan adaylarından renkli görüntü: Parkta tahterevalliye bindiler

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Belediye baÅŸkan adaylarından renkli görüntü: Parkta tahterevalliye bindiler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 127 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Belediye baÅŸkan adaylarından renkli görüntü: Parkta tahterevalliye bindiler
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

Ordu’da seçim çalışması yaptıkları sırada parkta karşılan Demokrat Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serhat Çelebioğlu ile Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Duyar, tahterevalliye bindi.
Haberin Devamı31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken Ordu’da adaylar seçim çalışmalarına hız verdi. VatandaÅŸlarla bir araya gelen adayların seçim çalışmalarında da zaman zaman renkli anlar ortaya çıkıyor. Demokrat Parti Ordu BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Serhat ÇelebioÄŸlu ile Saadet Partisi Ordu BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Halit Duyar, sayılı günlerin kaldığı seçim çalışmalarını Altınordu ilçesinde sürdürdü. İlçedeki bir parkta karşılaÅŸan iki aday, parka girerek tahterevalliye bindi.1 dakika boyunca tahterevallide birbirini tartan adaylar, daha sonra birbirilerine baÅŸarı temennisinde bulunarak, parktan ayrıldı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar ise büyük ilgi gördü.Haberin DevamıÂ
Haberle ilgili daha fazlası:#Tahterevalli#Serhat ÇelebioÄŸlu#Halit Duyar

65ddb5fcf157ed70dce4c0f9.jpg

Ordu’da seçim çalışması yaptıkları sırada parkta karşılan Demokrat Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serhat Çelebioğlu ile Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Duyar, tahterevalliye bindi.
Haberin Devamı31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken Ordu’da adaylar seçim çalışmalarına hız verdi. VatandaÅŸlarla bir araya gelen adayların seçim çalışmalarında da zaman zaman renkli anlar ortaya çıkıyor. Demokrat Parti Ordu BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Serhat ÇelebioÄŸlu ile Saadet Partisi Ordu BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Halit Duyar, sayılı günlerin kaldığı seçim çalışmalarını Altınordu ilçesinde sürdürdü. İlçedeki bir parkta karşılaÅŸan iki aday, parka girerek tahterevalliye bindi.1 dakika boyunca tahterevallide birbirini tartan adaylar, daha sonra birbirilerine baÅŸarı temennisinde bulunarak, parktan ayrıldı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar ise büyük ilgi gördü.Haberin DevamıÂ

65ddb622f157ed70dce4c0fd.jpg

65ddb64df157ed70dce4c101.jpg

Geri
Üst Alt