• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

"Ben seni çok sevdim ” Zuhal, Hasan'ı affedebilecek mi?

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan \"Ben seni çok sevdim ” Zuhal, Hasan'ı affedebilecek mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı \"Ben seni çok sevdim ” Zuhal, Hasan'ı affedebilecek mi?
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2025 14:58Kanal D’nin sevilen dizisi Annem Ankara heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Bergüzar Korel’den de bir sürpriz var.
Haberin DevamıKorel’in yeniden hayat verdiği Cem Adrian’dan ‘Ben Seni Çok Sevdim’ şarkısı, izleyicinin kalbine dokunacak.

Son bölümde Hasan’ın (Mehmet Günsür), Zuhal'e, (Bergüzar Korel) “Güneş benim kızım” itirafıyla Zuhal gerçeklerle yüzleşir. Peki Zuhal'in bu kez tepkisi ne olacak? Zuhal Hasan’ı affedebilecek mi?

HASAN’DAN BÜYÜK İTİRAF
Heyecan dolu Annem Ankara’da ailesini geri kazanmak için çabalarken sürekli dibe batan Hasan, Zuhal'e, “Burak’ın sınıfına yeni bir kız geldi, adı Güneş, nasıl olsa bir gün öğreneceksin, Güneş benim kızım” diyerek itirafta bulunur.
ZUHAL’İ YIKAN GERÇEK
Yeni tanıtımda gerçeklerle yüzleşen ve isyan eden Zuhal, “Sana üç evlat verdim. Sen bizi hiç sevmemişsin ki, ben seni çok sevdim Hasan” diyerek duygularını dile getirir.

‘BEN SENİ ÇOK SEVDİM’
BKM imzalı Annem Ankara’da ailesi ile büyük sırrı arasında bocalayan Hasan, “Bir çocuğumun daha benden nefret etmesini istemiyorum” diyerek Zuhal’e kendisini anlatmaya çalışır. O anlarda Bergüzar Korel’in sesinden ‘Ben Seni Çok Sevdim’ şarkısı yankılanır. Peki Zuhal'in bu kez tepkisi ne olacak? Zuhal Hasan’ı affedebilecek mi?
Annem Ankara çarşamba saat 20.00'de Kanal D'de!
Haberle ilgili daha fazlası:#Annem Ankara#Bergüzar Korel#KANAL D

67ac8c128270ce39ba6ab3b1.jpg

Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2025 14:58Kanal D’nin sevilen dizisi Annem Ankara heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Bergüzar Korel’den de bir sürpriz var.
Haberin DevamıKorel’in yeniden hayat verdiği Cem Adrian’dan ‘Ben Seni Çok Sevdim’ şarkısı, izleyicinin kalbine dokunacak.

Son bölümde Hasan’ın (Mehmet Günsür), Zuhal'e, (Bergüzar Korel) “Güneş benim kızım” itirafıyla Zuhal gerçeklerle yüzleşir. Peki Zuhal'in bu kez tepkisi ne olacak? Zuhal Hasan’ı affedebilecek mi?

HASAN’DAN BÜYÜK İTİRAF
Heyecan dolu Annem Ankara’da ailesini geri kazanmak için çabalarken sürekli dibe batan Hasan, Zuhal'e, “Burak’ın sınıfına yeni bir kız geldi, adı Güneş, nasıl olsa bir gün öğreneceksin, Güneş benim kızım” diyerek itirafta bulunur.
ZUHAL’İ YIKAN GERÇEK
Yeni tanıtımda gerçeklerle yüzleşen ve isyan eden Zuhal, “Sana üç evlat verdim. Sen bizi hiç sevmemişsin ki, ben seni çok sevdim Hasan” diyerek duygularını dile getirir.

‘BEN SENİ ÇOK SEVDİM’
BKM imzalı Annem Ankara’da ailesi ile büyük sırrı arasında bocalayan Hasan, “Bir çocuğumun daha benden nefret etmesini istemiyorum” diyerek Zuhal’e kendisini anlatmaya çalışır. O anlarda Bergüzar Korel’in sesinden ‘Ben Seni Çok Sevdim’ şarkısı yankılanır. Peki Zuhal'in bu kez tepkisi ne olacak? Zuhal Hasan’ı affedebilecek mi?
Annem Ankara çarşamba saat 20.00'de Kanal D'de!
Haberle ilgili daha fazlası:#Annem Ankara#Bergüzar Korel#KANAL D

67ac8ca78270ce39ba6ab3b5.jpg