• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Bergüzar Korel 90'lar gelini oldu

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Bergüzar Korel 90'lar gelini oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 36 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Bergüzar Korel 90'lar gelini oldu
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2024 12:01Kanal D’nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Annem Ankara’da Zuhal karakteriyle göz dolduran Bergüzar Korel, dizide gelinlik giydiği fotoğrafları ve son bölümün kamera arkası karelerini Instagram’dan paylaştı. Korel, 90’lar dönemine özel hazırlanan gelinliğiyle sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.
Haberin DevamıNOSTALJİ DOLU ANLARBergüzar Korel, Annem Ankara’nın son bölümünde giydiği gelinliği ile dikkatleri üzerine çekti. 90’lar döneminin izlerini taşıyan karpuz kol gelinliği ve kabartmalı duvağı izleyenleri o yıllara götürdü. Gelinliğin yaka ve taç işleme detayları ise seyircinin gözünden kaçmadı. Annem Ankara’da üç çocuğuyla tek başına hayatta kalma mücadelesi veren Zuhal’in güzel günlerini andığı mutluluk kareleri izleyiciye nostalji dolu anlar yaşattı.“GELİNLİK ÇOK YAKIŞMIŞ”Korel, Annem Ankara’da gelinlik giydiği fotoğrafları ve son bölümün kamera arkası karelerini Instagram hesabından paylaştı. Dizide başrolü Mehmet Günsür’le paylaşan oyuncu, fotoğraflara “Evlendim, vuruldum, dondum. Böyle bir haftaydı” notunu düştü. Korel’in paylaşımına hayranları, “90’lar gelinlik modelleri bugünlerden çok çok daha güzelmiş, gelinlik çok yakışmış” şeklinde yorumlar yaptı.Haberin DevamıAnnem Ankara her çarşamba saat 20.00'de Kanal D'de.
Haberle ilgili daha fazlası:#Bergüzar Korel#Annem Ankara#Kanal D

676926d4fd3bc121d1d58ed3.jpg

Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2024 12:01Kanal D’nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Annem Ankara’da Zuhal karakteriyle göz dolduran Bergüzar Korel, dizide gelinlik giydiği fotoğrafları ve son bölümün kamera arkası karelerini Instagram’dan paylaştı. Korel, 90’lar dönemine özel hazırlanan gelinliğiyle sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.
Haberin DevamıNOSTALJİ DOLU ANLARBergüzar Korel, Annem Ankara’nın son bölümünde giydiği gelinliği ile dikkatleri üzerine çekti. 90’lar döneminin izlerini taşıyan karpuz kol gelinliği ve kabartmalı duvağı izleyenleri o yıllara götürdü. Gelinliğin yaka ve taç işleme detayları ise seyircinin gözünden kaçmadı. Annem Ankara’da üç çocuğuyla tek başına hayatta kalma mücadelesi veren Zuhal’in güzel günlerini andığı mutluluk kareleri izleyiciye nostalji dolu anlar yaşattı.“GELİNLİK ÇOK YAKIŞMIŞ”Korel, Annem Ankara’da gelinlik giydiği fotoğrafları ve son bölümün kamera arkası karelerini Instagram hesabından paylaştı. Dizide başrolü Mehmet Günsür’le paylaşan oyuncu, fotoğraflara “Evlendim, vuruldum, dondum. Böyle bir haftaydı” notunu düştü. Korel’in paylaşımına hayranları, “90’lar gelinlik modelleri bugünlerden çok çok daha güzelmiş, gelinlik çok yakışmış” şeklinde yorumlar yaptı.Haberin DevamıAnnem Ankara her çarşamba saat 20.00'de Kanal D'de.
Haberle ilgili daha fazlası:#Bergüzar Korel#Annem Ankara#Kanal D

676926d4fd3bc121d1d58ed5.jpg