• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Berke Dikişçioğlu Türkiye Kaykay Şampiyonası 1. Etap Şampiyonu Oldu

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Berke Dikişçioğlu Türkiye Kaykay Şampiyonası 1. Etap Şampiyonu Oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Berke Dikişçioğlu Türkiye Kaykay Şampiyonası 1. Etap Şampiyonu Oldu
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2025 13:27Türkiye’nin en yetenekli kaykay sporcularından Red Bull sporcusu Berke Dikişçioğlu, Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından düzenlenen Mattia Ahmet Minguzzi Kaykay Şampiyonası 1. Etap Ulusal Sıralama şampiyonluğuna erişti.
Haberin DevamıTürkiye’nin en yetenekli kaykaycılarından biri olarak gösterilen Red Bull sporcusu Berke Dikişçioğlu, Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından düzenlenen, Mattia Ahmet Minguzzi Kaykay Şampiyonası 1. Etap Ulusal Sıralama şampiyonu oldu.90 Sporcu Arasında Şampiyon Oldu3 gün süren ve yoğun ilgiyle takip edilen yarışmada 10 ilden 90 erkek ve 13 kadın olmak üzere toplam 103 sporcu kıyasıya mücadele etti. Sporcuların üstün performans sergilediği yarışmalar, fair-play ruhu içinde büyük bir coşku ve heyecanla tamamlandı.Sıradaki Hedef Dünya Şampiyonluğunda Derece Yapmak15 yıldır düzenli olarak kaykay yapan ve 2021 ve 2022 yılında da şampiyonluğa ulaşan Berke Dikişçioğlu, bu birincilikle dünya şampiyonluğunda derece yapma yönündeki hedeflerine artık daha fazla inandığını dile getirerek, “Türkiye’de çok fazla iyi kaykaycı arasında bu şampiyonluğa ulaşmak benim için çok önemliydi. Bu şampiyonalarda hem kendimi geliştirmek hem de şampiyonluklar elde ederek asıl hedefim olan dünya şampiyonluğunda derece yapmaya doğru ilerlemek istiyorum. Ne mutlu bana ki bir kez daha Türkiye Şampiyonu olmayı başardım. Artık dünya şampiyonluğunda derece yapma hedefime doğru bir adım daha attım. Her zaman benim yanımda olan ailem ve ekibimle bunu başaracağıma inanıyorum.“ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Berke Dikişçioğlu#Kaykay#Mattia Ahmet Minguzzi

680b6375442a12435cd0cace.jpg