• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Beşiktaş Teknik sorumlusu Serdar Topraktepe gururlu: Böylesi bir başarıyı hayal bile edemezdim

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Beşiktaş Teknik sorumlusu Serdar Topraktepe gururlu: Böylesi bir başarıyı hayal bile edemezdim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 66 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Beşiktaş Teknik sorumlusu Serdar Topraktepe gururlu: Böylesi bir başarıyı hayal bile edemezdim
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Genç teknik adam Serdar Topraktepe, “Oyuncuyken bana ‘İleride bu takımın teknik adamı olarak kupa alacaksın’ deseler hayal edemezdim “ dedi.
Haberin DevamıBeşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, futbolcu olarak da hizmet ettiği kulüpte hoca olarak kupa kaldırmanın gururunu yaşadığını söyledi.Topraktepe, TRT Spor’a yaptığı açıklamada “Oyuncuyken bana ‘İleride bu takımın teknik adamı olarak kupa alacaksın’ deseler hayal bile edemezdim” dedi. Genç teknik adam, “Şampiyonluk hedefinden kopunca takımın motivasyonu çok düşmüştü. Oyuncularımızla kupa hedefini konuştuk. Camiamız çok istiyordu, sonunda da başardık” ifadelerini kullandı. Topraktepe, Semih Kılıçsoy’dan da övgüyle bahsederek “Semih’e ilk geldiğimde ‘kimseye söyleme ama hazır ol bu hafta ilk 11’desin’ demiştim. Güvenimizi boşa çıkarmadı. Ceza sahasında yakalarsa affetmez” diye konuştu.Gözden KaçmasınJose Mourinho'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş cevabı: Artık vakti geldiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Serdar Topraktepe#Süper Lig

665620a9915f25a90a6537a3.jpg

Genç teknik adam Serdar Topraktepe, “Oyuncuyken bana ‘İleride bu takımın teknik adamı olarak kupa alacaksın’ deseler hayal edemezdim “ dedi.
Haberin DevamıBeşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, futbolcu olarak da hizmet ettiği kulüpte hoca olarak kupa kaldırmanın gururunu yaşadığını söyledi.Topraktepe, TRT Spor’a yaptığı açıklamada “Oyuncuyken bana ‘İleride bu takımın teknik adamı olarak kupa alacaksın’ deseler hayal bile edemezdim” dedi. Genç teknik adam, “Şampiyonluk hedefinden kopunca takımın motivasyonu çok düşmüştü. Oyuncularımızla kupa hedefini konuştuk. Camiamız çok istiyordu, sonunda da başardık” ifadelerini kullandı. Topraktepe, Semih Kılıçsoy’dan da övgüyle bahsederek “Semih’e ilk geldiğimde ‘kimseye söyleme ama hazır ol bu hafta ilk 11’desin’ demiştim. Güvenimizi boşa çıkarmadı. Ceza sahasında yakalarsa affetmez” diye konuştu.Gözden KaçmasınJose Mourinho'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş cevabı: Artık vakti geldiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Serdar Topraktepe#Süper Lig

6656039e915f25a90a653732.jpg