• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Berkan Gocay hayatını kaybetti

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Beşiktaş'ın eski yöneticisi Berkan Gocay hayatını kaybetti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 111 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Beşiktaş'ın eski yöneticisi Berkan Gocay hayatını kaybetti
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Berkan Gocay, 62 yaşında hayatını kaybetti.
Haberin DevamıBeşiktaş'tan yapılan açıklamada; "Eski yönetim kurulu üyemiz Berkan Gocay’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetlerini her daim saygıyla hatırlayacağımız Berkan Gocay’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Berkan Gocay#Sporanasayfa

667f1eec801a4f1d21634954.jpg

Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Berkan Gocay, 62 yaşında hayatını kaybetti.
Haberin DevamıBeşiktaş'tan yapılan açıklamada; "Eski yönetim kurulu üyemiz Berkan Gocay’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetlerini her daim saygıyla hatırlayacağımız Berkan Gocay’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Berkan Gocay#Sporanasayfa

667f1f0e801a4f1d21634956.jpg