Beşiktaş'ta kendi kalesine gol atan Gabriel Paulista özür diledi

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Beşiktaş'ta kendi kalesine gol atan Gabriel Paulista özür diledi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 95 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Beşiktaş'ta kendi kalesine gol atan Gabriel Paulista özür diledi
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Beşiktaş'ta Lugano maçında kendi kalesine gol atan stoper Gabriel Paulista, takımdan ve taraftarlardan özür diledi.
Haberin DevamıBeşiktaş’ın defanstaki başarılı ismi Gabriel Paulista, İsviçre’de Lugano karşısında asist yaptığı maçta kendi kalesine gol attığı için tüm takım arkadaşları, teknik ekip ve taraftarlardan özür diledi. Brezilyalı futbolcu “Futbolun içinde böyle olaylar yaşanıyor. Şanssızdım. Çok üzüldüm. İstanbul’daki rövanşta rakibimizi yenerek turu geçerek taraftarlarımıza kendimi affettireceğim” dedi.Gözden KaçmasınBeşiktaş'a 1.93'lük stoper! Felix Uduokhai için Augsburg ile anlaşmaya varıldıHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Gabriel Paulista#Lugano

66c8e6e75a3fc39e1af4543d.jpg

Beşiktaş'ta Lugano maçında kendi kalesine gol atan stoper Gabriel Paulista, takımdan ve taraftarlardan özür diledi.
Haberin DevamıBeşiktaş’ın defanstaki başarılı ismi Gabriel Paulista, İsviçre’de Lugano karşısında asist yaptığı maçta kendi kalesine gol attığı için tüm takım arkadaşları, teknik ekip ve taraftarlardan özür diledi. Brezilyalı futbolcu “Futbolun içinde böyle olaylar yaşanıyor. Şanssızdım. Çok üzüldüm. İstanbul’daki rövanşta rakibimizi yenerek turu geçerek taraftarlarımıza kendimi affettireceğim” dedi.Gözden KaçmasınBeşiktaş'a 1.93'lük stoper! Felix Uduokhai için Augsburg ile anlaşmaya varıldıHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Gabriel Paulista#Lugano

66c8de815a3fc39e1af453ec.jpg