• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Beşiktaş'ta kritik toplantı: Santos'tan Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba'ya: Lütfen sabredin, takım iyi olacak

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Beşiktaş'ta kritik toplantı: Santos'tan Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba'ya: Lütfen sabredin, takım iyi olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 160 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Beşiktaş'ta kritik toplantı: Santos'tan Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba'ya: Lütfen sabredin, takım iyi olacak
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Süper Lig’de son iki maçını gol dahi atamadan kaybeden Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos, dün Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar ve Futbol Direktörü Samet Aybaba bir araya geldi.
Haberin DevamıNevzat Demir Tesisleri’ndeki görüşmede takımın son durumu masaya yatırılırken Portekizli teknik adam yönetimden sabırlı olmalarını istedi. Santos, “Lütfen sabredelim. Galatasaray maçında geriye düştükten sonraki aksiyonu Gaziantep FK maçında görmek istedim. Sorunları biliyorum. Tüm oyunculara inanıyorum. Antalyaspor karşısında teknik taktik olarak farkımızı göstereceğiz” dedi.Gözden Kaçmasın10 yıl önce atılan tweet gerçek oldu! Odegaard'lı Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeHaberi görüntüleYÖNETİMDEN GÜVENOYUTakımdaki eksiklerin de kendilerini kötü yönde etkilediğini ifade eden Portekizli çalıştırıcı "Taraftarlarımızın yüzünü mutlaka güldüreceğiz. Çok iyi bir kadromuz var ancak talihsizlikler yakamızı bırakmıyor. Tam kadro olduğumuzda bu takım çok daha iyi işlere imza atacaktır" diye konuştu.Uçar ve Aybaba da yönetim olarak Santos'a güvenliklerini yinelediler.
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Fernando Santos#Feyyaz Uçar

65f1fa8f704d460a209cca7d.jpg

Süper Lig’de son iki maçını gol dahi atamadan kaybeden Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos, dün Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar ve Futbol Direktörü Samet Aybaba bir araya geldi.
Haberin DevamıNevzat Demir Tesisleri’ndeki görüşmede takımın son durumu masaya yatırılırken Portekizli teknik adam yönetimden sabırlı olmalarını istedi. Santos, “Lütfen sabredelim. Galatasaray maçında geriye düştükten sonraki aksiyonu Gaziantep FK maçında görmek istedim. Sorunları biliyorum. Tüm oyunculara inanıyorum. Antalyaspor karşısında teknik taktik olarak farkımızı göstereceğiz” dedi.Gözden Kaçmasın10 yıl önce atılan tweet gerçek oldu! Odegaard'lı Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeHaberi görüntüleYÖNETİMDEN GÜVENOYUTakımdaki eksiklerin de kendilerini kötü yönde etkilediğini ifade eden Portekizli çalıştırıcı "Taraftarlarımızın yüzünü mutlaka güldüreceğiz. Çok iyi bir kadromuz var ancak talihsizlikler yakamızı bırakmıyor. Tam kadro olduğumuzda bu takım çok daha iyi işlere imza atacaktır" diye konuştu.Uçar ve Aybaba da yönetim olarak Santos'a güvenliklerini yinelediler.

55ea09f3f018fbaf4494215e.jpg

65f1e459704d460a209cc9da.jpg

Geri
Üst Alt