• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Beşiktaş'ta Ürkmezgil ve Keskin, Divan Kurulu Başkanlığı'na aday!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Beşiktaş'ta Ürkmezgil ve Keskin, Divan Kurulu Başkanlığı'na aday! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Beşiktaş'ta Ürkmezgil ve Keskin, Divan Kurulu Başkanlığı'na aday!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

İsmail ERier@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2025 07:00Beşiktaş'ta Divan Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Akpınar, Emir TAmer ve Murat Çetintaş'tan sonra 2 isim daha göreve talip oldu.
Haberin DevamıBeşiktaş Divan Kurulu Başkanlığa’na Ahmet Ürkmezgil ile Serdar Keskin de aday oldu. Beşiktaş’ta daha önce 7 yıl genel sekreterlik yapan Ürkmezgil “Beşiktaş’ımızın büyüklüğüne ve sarsılmaz değerlerine sahip çıkmak ve bu sorumluluğu üstlenmek adına adayım” dedi.Kulübün 51 yıllık üyesi, eski voleybolcu ve kulüp yöneticisi Keskin ise “Kimsenin adayı olarak çıkmıyorum. 51 yılldır, camianın üyesi olarak çıkıyorum. Fikir birliği önemli ama önce gönül birliğini sağlayacağız” dedi. Daha önce Ahmet Akpınar, Emir Tamer ve Zafer Murat Çetintaş da adaylıklarını duyurmuştu.Gözden KaçmasınFatih Karagümrük, Süper Lig'e yükseldi! Bandırmaspor finali uzatmalarda kaybettiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Ahmet Ürkmezgil#Serdar Keskin

6838bf1a3e0daf2b5359f268.jpg

İsmail ERier@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2025 07:00Beşiktaş'ta Divan Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Akpınar, Emir TAmer ve Murat Çetintaş'tan sonra 2 isim daha göreve talip oldu.
Haberin DevamıBeşiktaş Divan Kurulu Başkanlığa’na Ahmet Ürkmezgil ile Serdar Keskin de aday oldu. Beşiktaş’ta daha önce 7 yıl genel sekreterlik yapan Ürkmezgil “Beşiktaş’ımızın büyüklüğüne ve sarsılmaz değerlerine sahip çıkmak ve bu sorumluluğu üstlenmek adına adayım” dedi.Kulübün 51 yıllık üyesi, eski voleybolcu ve kulüp yöneticisi Keskin ise “Kimsenin adayı olarak çıkmıyorum. 51 yılldır, camianın üyesi olarak çıkıyorum. Fikir birliği önemli ama önce gönül birliğini sağlayacağız” dedi. Daha önce Ahmet Akpınar, Emir Tamer ve Zafer Murat Çetintaş da adaylıklarını duyurmuştu.Gözden KaçmasınFatih Karagümrük, Süper Lig'e yükseldi! Bandırmaspor finali uzatmalarda kaybettiHaberi görüntüle

55ea09f3f018fbaf4494215e.jpg

6838b7cc3e0daf2b5359f1e2.jpg

Geri
Üst Alt