• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Bestemsu Özdemir: Güzelliğim yüzünden festivallere gidemedim

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Bestemsu Özdemir: Güzelliğim yüzünden festivallere gidemedim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Bestemsu Özdemir: Güzelliğim yüzünden festivallere gidemedim
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2025 08:26Bestemsu Özdemir, güzelliği nedeniyle kendisine festival filmlerinde rol verilmediğini itiraf etti: “‘Ağzın, burnun çok düzgün’ cümlelerini duyuyorum. Ben oyuncuyum, çirkinleşirim! Fakat bana şans verilmiyor. Kadrolarına girmeyi deniyorum ve başaracağım.”
Haberin DevamıKANAL D’de ilgiyle izlenen “İnci Taneleri” dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, “Bambaşka Sohbetler”in konuğu oldu. Oyuncu, festival filmlerinin kadrosuna alınmadığını açıkladı: “Güzel olduğum için festival filmlerine beni almıyorlar. ‘Ağzın, burnun çok düzgün’ cümlelerini duyuyorum. Ben oyuncuyum, çirkinleşirim! Yaparım da bunu fakat şans verilmiyor. Neden bilmiyorum. Oyuncu kadrolarına girmeyi deniyorum ve başaracağım. ‘Kız haklı’ dedirtip bunu göstereceğim birilerine.”

ÜST DUDAĞIMI DÖNDÜRDÜLER

Bestemsu Özdemir, estetik yaptırdığına dair iddialara ise şu yanıtı verdi: “Bana ‘estetikli ve her yerini yaptıran kız’ diyorlar. Aslında sadece üst ön 4 dişimi yaptırdım. Bundan dolayı da estetikle üst dudağımı döndürdüler. Beni normal hayatta gören herkes suratımda estetik olmadığını anlıyor. Diş ile dudağımı yaptıralı 6 yıl oldu ve yüzüm de oturdu. Artık ne isterlerse söyleyebilirler, yoruldum. Benim işim oyunculuk ve mimik yapmak. Ben yüzümü hareket ettiremeden oyunculuk yapamam. Estetik yaptırana saygı duyuyorum ama bu meslekteyken yaptıramam. Mimiklerimi görüyor olmam lazım.”Haberin DevamıZAYIFLIĞIM GENETİKBestemsu Özdemir, zayıflığı nedeniyle aldığı eleştirilerden duyduğu mutsuzluğu dile getirdi: “Bana ‘anoreksik’ diyorlar. Değilim ve hiç olmadım. Annem 34, anneannem 38 beden. İkisi de dal gibi kadın. Bizimki genetik.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Bestemsu Özdemir#İnci Taneleri#Kanal D

680090f56462286b0500328d.jpg