Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Beyoğlu’nda polis memurunu bıçaklamıştı! Kendisini böyle savundu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyoğlu’nda polis memurunu bıçaklamıştı! Kendisini böyle savundu

Sedh

Elmas üye
İHAOluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2025 13:02İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde polis memuruna görevini yaptığı sırada arkasından yaklaşan ve ensesinden bıçaklayarak kaçan sanık hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında, ‘’Polisin herhangi bir yaralanması olmadı’’ dedi. Sanığın annesi ise oğlunun şizofren hastası olduğunu belirterek, ‘’Polisleri paralel evrende insanlık dışı varlıklar olarak görüyor’’ ifadelerini kullandı. Mahkeme, sanığın akıl sağlığının olup olmadığına ilişkin rapor aldırılmasına hükmetti.
Haberin DevamıBeyoğlu İstiklal Caddesi’nde 12 Ekim 2024’de polis memuru R.Ş.’ye görevini yaptığı sırada arkasından yaklaşan ve ‘sustalı’ bıçakla ensesinden bıçaklayarak yaralayan sanık Oytun Ilgar’ın yargılanmasına başlandı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Oytun Ilgar Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlandı. Müşteki polis memuru R.Ş. ile sanık avukatları ise mahkemede hazır bulundu."POLİSİN HERHANGİ BİR YARALANMASI OLMADI’’ Duruşmada savunma yapan sanık Ilgar, ‘’Polisler bana komplo kurdu, başımdan yaralandım. Kimseyi öldürmeye teşebbüs etmedim. Polisin herhangi bir yaralanması olmadı’’ şeklinde konuştu.‘’ANSIZIN ARKAMA GİRİP BOYNUMDAN BENİ BIÇAKLADI’’ Müşteki polis memuru R.Ş. ise ifadesinde, ‘’Olay günü görev yaptığım sırada sanığı bir kaç kez gördüm, madde kullanıyordu. Tuhaf hareketleri vardı ancak kimseye taşkınlığı olmadığı için herhangi bir işlem yapmadım. Görevlimle ilgili telefonuma baktığım sırada sanık ansızın arkama girip boynumdan beni bıçakladı’’ dedi.Haberin Devamı"POLİSLERİ PARALEL EVRENDE İNSANLIK DIŞI VARLIKLAR OLARAK GÖRÜYOR’’ Duruşmada tanık sıfatıyla dinlenen B.K. ise ‘’Oğlum ileri seviye şizofren hastasıdır. Kimseyi tanımıyor, tedavi olması lazım. Polisleri ve diğer insanları paralel evrende insanlık dışı varlıklar olarak görüyor.’’ ifadelerini kullandı.
Akıl sağlığının olup olmadığı tespit edilecek.Gözden KaçmasınÜniversite öğrenciliğinden bataklığa giden süreç! 'Evde gece nöbet tutuyorduk'Haberi görüntüleAlınan savuma ve ifadelerin ardından ara kararını açıklayan mahkeme, sanık Oytun Ilgar’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Heyet, sanığın cezai ehliyetini azaltan veya ortadan kaldıran bir rahatsızlığının bulunup bulunmadığının tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu’ndan rapor aldırılmasına da hükmederek duruşmayı erteledi.İDDİANAMEDEN İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede olay günü polis memuru R.Ş.’nin İstiklal Caddesi’nin tünel girişinde görevini yaptığı, bu sırada şüpheli Oytun Ilgar’ın arkadan yaklaştığı, elindeki taşıması yasak olan bıçakla üzerinde polis yeleği bulunan müştekinin ense kısmına vurup kaçtığı anlatıldı.Haberin DevamıHazırlanan iddianamede şüpheli Oytun Ilgar’ın ‘kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘ruhsatsız bıçak bulundurma’ suçlarından toplamda 13 yıl 6 aydan 21 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Polis#Bıçaklama#Beyoğlu

679b4de19639f89b3c9110e4.jpg

670e7ea0d94355fbc196f04c.jpg

679b4e249639f89b3c9110e6.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri