• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Burcu Kıratlı: Resim yapıp, senaryo yazıyorum

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Burcu Kıratlı: Resim yapıp, senaryo yazıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Burcu Kıratlı: Resim yapıp, senaryo yazıyorum
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

OYUNCU Burcu Kıratlı, MAG dergisinin mayıs sayısına konuk oldu.
Haberin DevamıKıratlı, kendisinde geliştirmek ve değiştirmek istediği özellikleri şöyle sıraladı:“Çok sabırsızım ve tez canlıyım. Bunu biraz törpülesem iyi olacak. Duygularımla anlık hareket ederim, biraz durup düşünüp planlı hareket etmek pek bana göre değil. Bunun da üstüne çalışmalıyım. Kendini geliştirmek hiçbir zaman son bulmaması gerek. Her zaman kendine dönüp performansını değerlendirip nerelerde eksik olduğunla yüzleşmelisin.”Oyuncu ayrıca resim yapmanın kendisini rahatlattığını söyledi:“Müziğimi açıp saatlerce resim yapabilirim. Ayrıca senaryo da yazıyorum.”Kıratlı en yakın arkadaşının ise annesinin olduğunu belirtti:Haberin Devamı“Annem; sırdaşım, yol arkadaşım, arkamdaki dağ, yanımdaki dost, önümdeki yol.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Burcu Kıratlı#MAG#Oyuncu

6631cc98fe4ca15084b5dd72.jpg

OYUNCU Burcu Kıratlı, MAG dergisinin mayıs sayısına konuk oldu.
Haberin DevamıKıratlı, kendisinde geliştirmek ve değiştirmek istediği özellikleri şöyle sıraladı:“Çok sabırsızım ve tez canlıyım. Bunu biraz törpülesem iyi olacak. Duygularımla anlık hareket ederim, biraz durup düşünüp planlı hareket etmek pek bana göre değil. Bunun da üstüne çalışmalıyım. Kendini geliştirmek hiçbir zaman son bulmaması gerek. Her zaman kendine dönüp performansını değerlendirip nerelerde eksik olduğunla yüzleşmelisin.”Oyuncu ayrıca resim yapmanın kendisini rahatlattığını söyledi:“Müziğimi açıp saatlerce resim yapabilirim. Ayrıca senaryo da yazıyorum.”Kıratlı en yakın arkadaşının ise annesinin olduğunu belirtti:Haberin Devamı“Annem; sırdaşım, yol arkadaşım, arkamdaki dağ, yanımdaki dost, önümdeki yol.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Burcu Kıratlı#MAG#Oyuncu

6631ccb0fe4ca15084b5dd74.jpg