• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı Anlatım: Adanaspor Eyüpspor maçı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı Anlatım: Adanaspor Eyüpspor maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 131 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı Anlatım: Adanaspor Eyüpspor maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Trendyol 1. Lig'in lideri Eyüpspor, Adanaspor ile kozlarını paylaşıyor. İstanbul ekibi, sahadan 3 puanla ayrılması halinde Süper Lig'e yükselecek.
Haberin DevamıEyüpspor, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Adanaspor'a konuk oluyor. Eyüpspor, mücadeleyi kazanması halinde Süper Lig'e yükselecek.CANLI ANLATIMADANASPOR 0-0 EYÜPSPORKIRMIZI KART: 17' Diakiteİlk yarı oynanıyor...
ADANASPOR EYÜPSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Yeni Adana Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayan karşılaşma TRT Spor'dan naklen ve şifresiz olarak yayınlanıyor.

KULÜP TARİHİNDE İLK KEZ SÜPER LİG'E ÇIKACAK1'inci Lig'de yarın Sakaryaspor'un, Şanlıurfaspor deplasmanında puan kaybetmesi durumunda avantajlı konumda olacak Eyüpspor, Adanaspor deplasmanından galibiyetle ayrıldığı takdirde tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkma başarısı gösterecek. 1919 yılında kurulan Eyüpspor, 105 yıllık kulüp tarihinde daha önce Süper Lig'de boy gösterememişti. 2020-21 sezonunda 2'nci Lig'de şampiyon olarak 37 yıl aranın ardından 1'inci Lig'e yükselen Eyüpspor, 3 sezon sonrasında ise Süper Lig'e katılmaya çok yakın.Haberin DevamıARDA TURAN'IN İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜK BAŞARISI OLACAKTeknik direktörlük kariyerine 14 Nisan 2023 tarihinde başlayan ve ilk tecrübesini de Eyüpspor başında geçiren Arda Turan, İstanbul temsilcisini adım adım Süper Lig'e taşıyor. Futbolculuk kariyerinde birçok başarıya imza atan 37 yaşındaki teknik adam, Eyüpspor'u Süper Lig'e çıkarması durumunda teknik direktörlük kariyerindeki ilk başarısına imza atacak. Bu sezon Eyüpspor'un başında 27'si 1'inci Lig ve 2'si Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 29 karşılaşmada görev yapan Turan; toplamda 22 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 67 puanla ligin zirvesinde yer alan Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, söz konusu bu karşılaşmalarda maç başına 2.31 puan ortalaması tutturdu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Eyüpspor#Adanaspor#Maç

660d4afef112d5cf1a1ef969.jpg

Geri
Üst Alt