Canlı Anlatım: Antalyaspor Beşiktaş maçı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı Anlatım: Antalyaspor Beşiktaş maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 88 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı Anlatım: Antalyaspor Beşiktaş maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2025 14:55Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Müsabakayı Spor Arena'dan anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıZiraat Türkiye Kupası D Grubu'ndaki üçüncü hafta maçında Beşiktaş, Antalyaspor'a konuk oluyor.CANLI ANLATIMAntalyaspor 0-0 Beşiktaşİlk yarı oynanıyor...İLK 11'LERAntalyaspor: Piric, Thalisson, Gerxhaliu, Mert Yılmaz, Abdurrahim, Erdal, Petrusenko, Kaluzinski, Townsend, Djenepo, GaichBeşiktaş: Ersin, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Amir, Gedson, Rafa Silva, Keny Arroyo, Joao Mario, SemihANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye Kupası D Grubu 3. Hafta mücadelesi kapsamında Antalyaspor ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele 25 Şubat 2025 tarihinde saat 15:00'de başladı ve A Spor ekranlarından yayınlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Antalyaspor Beşiktaş Maçı#Türkiye Kupası#D Grubu

67bd65ac081656cd3743a790.jpg