• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı anlatım: Antalyaspor - Trabzonspor (Süper Lig maçı)

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: Antalyaspor - Trabzonspor (Süper Lig maçı) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: Antalyaspor - Trabzonspor (Süper Lig maçı)
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2025 19:11Trabzonspor, Süper Lig son hafta maçında deplasmanda Antalyaspor'un konuğu oluyor. Müsabakayı Spor Arena'dan anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıAntalyaspor, Süper Lig 38. hafta Trabzonspor'u ağırlayacak. Karadeniz ekibi, ligde 6. sırada yer alan Eyüpspor'un 5 puan gerisinde yer alıyor. Bordo mavili takım, Antalyaspor karşısında kazanarak sıralamadaki yerini korumayı amaçlıyor. İşte Antalyaspor - Trabzonspor maçı canlı yayın bilgisi...İLK 11'LER BELLİ OLDUAntalyaspor: Abdullah, Veysel, Kelven, Abdurrahim, Bünyamin, Kaluzinski, Hasan Yakub, Safuri, Güray, Samudio, Gaich.Trabzonspor: Taha, Ali Şahin, Salih, Malheiro, Okay, Lundstram, Jabol, Ozan Tufan, Zubkov, Banza. ANTALYASPOR - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?Trabzonspor, Süper Lig'in son haftasında Antalyaspor ile bu akşam (30 Mayıs) deplasmanda karşılaşacak.Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı olarak takip edilecek.Haberin DevamıTrabzonspor'da Cham, Nwakaeme ve Mendy kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Uğurcan Çakır, Savic, Batagov, Cihan Çanak, Enis Destan ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıkları bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Antalyaspor#Trabzonspor#Süper Lig

6839a582800566f0ba3e5c88.jpg

Geri
Üst Alt