• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı Anlatım: Barcelona Real Madrid (El Clasico - Arda Güler sahada)

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı Anlatım: Barcelona Real Madrid (El Clasico - Arda Güler sahada) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 55 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı Anlatım: Barcelona Real Madrid (El Clasico - Arda Güler sahada)
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2025 17:15Barcelona ile Real Madrid, La Liga'nın 35. haftasında karşı karşıya geliyor. El Clasico heyecanını haberimizden anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıLa Liga'nın 35. haftasında Barcelona ile Real Madrid kozlarını paylaşıyor.CANLI ANLATIMİlk yarı oynanıyorBarcelona: 0Real Madrid: 0GollerARDA GÜLER İLK 11'DEBarcelona: Szczesny, Eric García, Cubarsí, Iñigo Martinez, Gerard Martín, De Jong, Pedri, Olmo, Lamine Yamal, Ferran, RaphinhaReal Madrid: Courtois, Lucas Vazquez, Asencio, Tchouameni, Fran Garcia, Ceballos, Valverde, Bellingham, Arda Güler, Vinicius, MbappeEL CLASICO || BARCELONA - REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?Barcelona, İspanya La Liga'nın 35. haftasında bu akşam Real Madrid ile karşı karşıya geliyor.Montjuic Olimpiyat Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 17.15'te başladı ve S Sport, S Sport Plus üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor.İKİ TAKIMDAKİ EKSİKLİKLERBarcelona'da sakatlığı bulunan Jules Koundé zorlu maçta forma giyemeyecek.Haberin DevamıReal Madrid'de ise Dani Carvajal, Antonio Rüdiger, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy ve Eduardo Camavinga sakatlıkları nedeniyle derbide görev alamayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:#El Clasico#Real Madrid#Arda Güler

682061f1f9612a0a8525b916.jpg

Geri
Üst Alt