• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı Anlatım: Benfica - Auckland City (Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ilk 11'de)

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı Anlatım: Benfica - Auckland City (Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ilk 11'de) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı Anlatım: Benfica - Auckland City (Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ilk 11'de)
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2025 18:59FIFA Kulüpler Dünya Kupası C Grubu’nda Benfica ile Auckland City karşı karşıya geliyor. Bu mücadeleyi haberimizden anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıBenfica ile Auckland City, FIFA Kulüpler Dünya Kupası C Grubu’nda kozlarını paylaşıyor.CANLI ANLATIMİlk yarı oynanıyorBenfica: 0Auckland City: 0GollerİLK 11'LERBenfica: Trubin; Aursnes, António Silva, Otamendi, Álvaro Carreras; Barreiro, Orkun, Prestianni; Kerem, Pavlidis, Di MaríaAuckland City: Garrow; Ilich, Boxall, Bell, Mitchell; Zhou, Den Heijer; Lago, Yoo, Zeb; BevanBENFICA - AUCKLAND CITY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?Benfica-Auckland City maçı 20 Haziran 2025 Cuma günü saat 19:00'da başlıyor. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#FIFA Kulüpler Dünya Kupası#Benfica#Auckland City

68554c073e0daf2b535a62ce.jpg

Geri
Üst Alt