Canlı anlatım: Fenerbahçe Hajduk Split maçı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: Fenerbahçe Hajduk Split maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 68 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: Fenerbahçe Hajduk Split maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Jose Mourinho yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçında Hajduk Split ile karşı karşıya geliyor.
Haberin DevamıFenerbahçe, hazırlık maçında Hajduk Split ile karşı karşıya geliyor.FENERBAHÇE 0-0 HAJDUK SPLITİlk yarı oynanıyor...FENERBAHÇE İLK 11: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Levent, Bartuğ, Fred, Krunic, Cengiz, Kent, Dzeko.FENERBAHÇE HAJDUK SPLİT MAÇI NE ZAMAN?Merkur Arena'da oynanan maç 20.00’de başladı. Karşılaşma S Sport’tan canlı yayınlanıyor.Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde Romanya'nın Petrolul Ploiesti takımı ile yapan Fenerbahçe, mücadeleyi Edin Dzeko ve Miha Zajc'ın golleri ile 2-1 kazandı.İkinci hazırlık karşılaşmasına ise Avusturya kampında çıkan sarı lacivertli ekip, Avusturya temsilcisi Admira Wacker ile 1-1 berabere kalırken; golü penaltıdan Edin Dzeko kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe - Hajduk Split Hazırlık Maçı#Fenerbahçe Hajduk Split Maçı#Fenerbahçe Hajduk Split Hazırlık Maçı Ne Zaman

668e331cfe4e8a6adcb3df03.jpg