• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı Anlatım: Hatayspor Fenerbahçe (Süper Lig maçı)

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı Anlatım: Hatayspor Fenerbahçe (Süper Lig maçı) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı Anlatım: Hatayspor Fenerbahçe (Süper Lig maçı)
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2025 19:56Hatayspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında karşı karşıya geliyor. Bu mücadeleyi haberimizden anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıSüper Lig'in 37. haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor.CANLI ANLATIMİlk yarı bittiHatayspor: 1Fenerbahçe: 1Goller: 27' En-Nesyri, 44' Ertuğrul(k.k.)Kırmızı kart: 39' Mert Müldür(Fenerbahçe)İLK 11'LERHatayspor: Bekaj, Kamil Ahmet, Burak Yılmaz, Kilama, Cengiz, Cemali, Masanga, Görkem, Abdülkadir, Okoronkwo, Boutobba.Fenerbahçe: Osman Ertuğrul, Mert Müldür, Skriniar, Djiku, Flip Kostic, Amrabat, Oğuz Aydın, Talisca, Tadic, Dzeko, En-Nesyri.HATAYSPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?Mersin Stadı'nda saat 20.00'de başlayan müsabakayı hakem Yiğit Arslan yönetiyor. Müsabaka beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.Küme düşmesinin kesinleştiği ligde 23 puanla 18. sırada yer alan Hatayspor, 81 puanla 2. basamakta yer alan Fenerbahçe'nin karşısına çıkıyor.Haberin DevamıFenerbahçe, ligin ilk yarısında oynanan maçta Hatayspor'u 2-1 yenmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Hatayspor Fenerbahçe Maçı#Süper Lig 37. Hafta#Canlı Yayın

683400193e0daf2b5359d3c1.jpg

Geri
Üst Alt