• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Canlı anlatım: Konyaspor – Başakşehir maçı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: Konyaspor – Başakşehir maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: Konyaspor – Başakşehir maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2025 11:31Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor, sahasında Başakşehir’le karşı karşıya geliyor. Müsabakayı Spor Arena'dan takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıKonyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında Başakşehir’i konuk ediyor. Karşılaşma Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak.CANLI ANLATIMKonyaspor 0-0 BaşakşehirKarşılaşma henüz başlamadı...İLK 11'LERKonyaspor: Deniz Ertaş, Andzouana, Uğurcan, Adil, Guilherme, Jevtovic, Mücahit, Bardhi, Ndao, Muleka, UmutBaşakşehir: Muhammed, Ebosele, Ba, Opoku, Operi, Berat, Crespo, Harit, Yusuf Sarı, Brnic, ShomurodovKONYASPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?Süper Lig'in 7'nci Hafta mücadelesinde Konyaspor, Başakşehir'i konuk edecek. Saat17.00'de oynanacak mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:#Konyaspor Başakşehir Maçı#Süper Lig#Futbol

68d8f248373f05d2df628f82.jpg