• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı anlatım: Manchester City Real Madrid maçı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: Manchester City Real Madrid maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 41 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: Manchester City Real Madrid maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Madrid'de oynanan ilk maç 3-3 eşitlikle sona ermişti. Bu dev maçı haberimizden takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıUEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya geliyor.CANLI ANLATIMMANCHESTER CITY 0-0 REAL MADRIDİlk yarı oynanıyor...İLK 11'LERManchester City: Ederson, Walker, Akanji, Dias, Gvardiol, Rodri, De Bruyne, Bernardo Silva, Foden, Grealish, Haaland.Real Madrid: Lunin, Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy, Valverde, Kroos, Camavinga, Rodrygo, Vinicius, Bellingham.Real Madrid'de Arda Güler yedekler arasında...MANCHESTER CITY - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City-Real Madrid mücadelesi saat 22.00'de başladı. 3-3 sona eren 'erken final'in rövanşı Etihad Stadyumu'nda oynanıyor. Dev karşılaşma, Exxen platformundan canlı olarak takip edilebilir.
Haberle ilgili daha fazlası:#UEFA Şampiyonlar Ligi#Manchester City#Real Madrid

661f70f452567883c60dbcd6.jpg

Geri
Üst Alt