Canlı anlatım: Samsunspor - Rizespor maçı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: Samsunspor - Rizespor maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: Samsunspor - Rizespor maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2025 13:46Samsunspor, Süper Lig'in 25. haftasında Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Kırmızı-beyazlı takım, geride kalan maçlarda 23 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı ve haftaya 46 puanla 3. sıradan giriyor. Rize ekibi ise sahadan galibiyetle ayrılarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. İşte canlı yayın bilgileri...
Haberin DevamıSamsunspor, ligin 25. haftasında Rizespor'u konuk ediyor. Rizespor haftaya 27 puanla 11. sırada başlıyor. Avrupa Ligi'ni hedefleyen kırmızı-beyazlı takım ise Çaykur Rizespor maçını kazanarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Ligin ilk yarısında iki takım arasındaki karşılaşmayı Samsunpor 1-0 kazanmıştı. İşte Samsunspor Rizespor Karadeniz derbisi canlı yayın bilgisi...İLK 11'LER BELLİ OLDU! Samsunspor: Okan, Drongelen, Satka, Zeki, Soner, Bennaser, Celil, Emre, Holse, Muja, DimataÇaykur Rizespor: Tarık, Taha, Samet, Alikulov, Hojer, Papanikolaou, Olawoyin, Abdülkadir, Mithar, Akintola, SoweSAMSUNSPOR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?Samsunspor ve Rizespor, bugün (22 Şubat) mücadele edecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak.Haberin DevamıHakem Halil Umut Meler yöneteceği karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:#Samsunspor#Rizespor#Süper Lig

67b9ab06f80bbbf52a45281b.jpg