• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı anlatım: Sivasspor - Bodrum FK maçı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: Sivasspor - Bodrum FK maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 53 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: Sivasspor - Bodrum FK maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2025 15:50Süper Lig’in 35. haftasında düşme hattındaki takımlardan Sivasspor, sahasında Bodrum FK ile kritik bir mücadeleye çıkıyor. Müsabakayı Spor Arena'dan anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıSivasspor, Süper Lig’in 35. haftasında evinde Bodrum FK ile karşı karşıya geliyor.CANLI ANLATIMSivasspor 0-0 Bodrum FKKarşılaşmada ilk yarı oynanıyor...İLK 11'LERSİVASSPOR: Ali Şaşal, Murat, Radakovic, Camara, Uğur, Moutoussamy, Charisis, Tolga, Rodrigues, Koita, ManajBODRUM FK: Diogo De Sousa, Üzeyir, Herelle, Ali, Cenk, Mohammed, Fredy, Taylan, Ahmet, Bardhi, PuscasTAKIMLARIN MAÇ ÖNCESİ DURUMUSivasspor 33 maçta topladığı 38 puanla 16. sırada, Bodrum FK ise 32 maçta topladığı 34 puanla 17. sırada bulunuyor. İki ekip de maç öncesinde düşme hattında yer alıyor.SİVASSPOR - BODRUMSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?Sivasspor ile Bodrum FK'nın karşı karşıya geldiği zorlu mücadele saat 16.00’da başladı.Sivas’taki BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan ve hakem Ümit Öztürk'ün yönettiği karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Sivasspor - Bodrumspor#Sivasspor Bodrumspor Hangi Kanalda#Sivasspor Bodrumspor Saat Kaçta

682060977f24b016864ea927.jpg

Geri
Üst Alt