Canlı anlatım: St. Gallen - Trabzonspor maçı (Konferans Ligi)

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: St. Gallen - Trabzonspor maçı (Konferans Ligi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 39 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: St. Gallen - Trabzonspor maçı (Konferans Ligi)
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda İsviçre ekibi St. Gallen ile karşı karşıya geliyor. Bu mücadeleyi haberimizden takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıUEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda İsviçre ekibi St. Gallen ile karşı karşıya geliyor.CANLI ANLATIMST. GALLEN 0-0 TRABZONSPORİlk yarı oynanıyor...İLK 11'LERSt. Gallen: Ati-Zigi, Faber, Ambrosius, Vallci, Okoroji, Quintilla, Görtler, Toma, Witzig, Geubbels, AkoloTrabzonspor: Uğurcan, Denswil, Savic, Barisic, Ozan, Okay, Mendy, Bardhi, Orsic, Visca, EnisST. GALLEN - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?Trabzonspor St. Gallen maçı saat 22.00’da başladı. Portekiz Pedro Martins’in yönettiği mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#UEFA Konferans Ligi#St. Gallen Trabzonspor Maçı#St. Gallen Trabzonspor Maçı Ne Zaman

66c6db43373f68e9a5cf3829.jpg