Canlı anlatım: Trabzonspor - Gaziantep FK maçı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: Trabzonspor - Gaziantep FK maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: Trabzonspor - Gaziantep FK maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2025 18:01Trabzonspor - Gaziantep FK maçı, Süper Lig 2024-2025 sezonunun 25. hafta karşılaşması olarak futbolseverlerle buluşuyor. Trabzonspor, evinde oynadığı son dört maçta gol yemeden galip gelirken, Gaziantep FK ise deplasmanda son dokuz maçında 2+ gol yedi. Bu kritik müsabakayı Spor Arena'dan anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıSüper Lig’in 25. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında Gaziantep FK'yı ağırlıyor.İLK 11'LER BELLİ OLDUTrabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Batagov, Mustafa, Mendy, Lundstram, Visca, Zubkov, Banza, Sikan.Gaziantep FK: Burak, Viana, Arda, Husic, Sorescu, Kozlowski, N’Diaye, Maxim, Daubin, Halil, Okereke.TRABZONSPOR GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Süper Lig 2024-2025 sezonunun 25. hafta mücadelesi kapsamında Trabzonspor - Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Mücadele bugün, 23 Şubat 2025 tarihinde, saat 19:00'da Bein Sports 1 ekranlarında olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzonspor Gaziantep FK Maçı#Süper Lig 2024-2025#Trabzonspor

67bb1564081656cd37439861.jpg