Canlı anlatım: Villarreal - Juventus (UEFA Şampiyonlar Ligi)

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: Villarreal - Juventus (UEFA Şampiyonlar Ligi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: Villarreal - Juventus (UEFA Şampiyonlar Ligi)
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2025 17:42UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Villarreal ile milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus, İspanya'da karşı karşıya geliyor. Müsabakayı Spor Arena'dan anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıUEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Villarreal ile Juventus, İspanya'da kozlarını paylaşıyor.Canlı anlatımİlk yarı oynanıyor...Villarreal 0-0 JuventusİLK 11'LERVillarreal: Arnau Tenas; Mourino, Rafa Marin, Veiga, Pedraza; Buchanan, Pape Gueye, Comesaña, Parejo; Pepé,
Mikautadze.Juventus: Perin; Kelly, Gatti, Kalulu; Cambiaso, Koopmeiners, Locatelli, McKennie, Cabal; Kenan Yıldız, David.VİLLARREAL - JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?Estadio de Ceramica'da oynanacak zorlu mücadele 20.00'de başladı ve TRT 1'den şifresiz olarak yayınlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Villarreal - Juventus#Şampiyonlar Ligi#Kenan Yıldız

68dd045b387d739e7e5214be.jpg