• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı: Fenerbahçe'de Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında canlı yayında tarihi buluşma

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 70

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı: Fenerbahçe'de Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında canlı yayında tarihi buluşma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı: Fenerbahçe'de Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında canlı yayında tarihi buluşma
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Fenerbahçe'de mevcut Başkan Ali Koç ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım, yarın yapılacak seçim öncesi televizyon kanalında kozlarını paylaşıyor. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın arasındaki tarihi canlı yayını anbean haberimizden takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıFenerbahçe’de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda ilk gün geride kalırken adaylar Ali Koç ve Aziz Yıldırım, televizyon ekranında canlı yayında görüşlerini paylaşıyor.22:53 08 Haziran 2024FENERBAHÇE RESMEN DUYURDU Fenerbahçe'den yapılan bilgilendirme paylaşımında, "Başkanımız Sayın Ali Y. Koç ve Eski Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, saat 23.00’te Habertürk TV ekranlarında canlı yayında bir araya geleceklerdir." denildi. Canlı Anlatım ÖzetiFENERBAHÇE RESMEN DUYURDUAli Koç'un daha önce yaptığı canlı yayın teklifini kabul eden Aziz Yıldırım, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız." ifadelerini kullandı.Fenerbahçe'de Başkan Adayı Aziz Yıldırım ve mevcut Başkan Ali Koç, 23.00'de Habertürk TV'de yayına çıkma kararı aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Aziz Yıldırım#Ali Koç

6664ba5084052fc435ac0338.jpg

Fenerbahçe'de mevcut Başkan Ali Koç ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım, yarın yapılacak seçim öncesi televizyon kanalında kozlarını paylaşıyor. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın arasındaki tarihi canlı yayını anbean haberimizden takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıFenerbahçe’de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda ilk gün geride kalırken adaylar Ali Koç ve Aziz Yıldırım, televizyon ekranında canlı yayında görüşlerini paylaşıyor.22:53 08 Haziran 2024FENERBAHÇE RESMEN DUYURDU Fenerbahçe'den yapılan bilgilendirme paylaşımında, "Başkanımız Sayın Ali Y. Koç ve Eski Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, saat 23.00’te Habertürk TV ekranlarında canlı yayında bir araya geleceklerdir." denildi. Canlı Anlatım ÖzetiFENERBAHÇE RESMEN DUYURDUAli Koç'un daha önce yaptığı canlı yayın teklifini kabul eden Aziz Yıldırım, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız." ifadelerini kullandı.Fenerbahçe'de Başkan Adayı Aziz Yıldırım ve mevcut Başkan Ali Koç, 23.00'de Habertürk TV'de yayına çıkma kararı aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Aziz Yıldırım#Ali Koç

57bbf91967b0a930747c6900.jpg