Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Cinayet geliyorum demiş... Seda 10 yıllık eşi tarafından katledilmişti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cinayet geliyorum demiş... Seda 10 yıllık eşi tarafından katledilmişti

Sedh

Elmas üye
Yaşar Ergül’ün 10 yıllık eşi Seda Ergül’ü 3 çocuğunun gözleri önünde katletmeden daha önce de boğazını kestiği ortaya çıktı. Seda’nın ilk eşinden olan kızı Sedef Soysal, “Annemin boğazını bıçakla kesmişti. Bir kez de uyurken boğazını sıkarken yakalayıp engel oldum” dedi.
Haberin DevamıAdana Seyhan’da yaşayan emekli astsubay Yaşar Ergül (53), 26 Ekim 2023’te 10 yıllık eşi Seda Ergül’e (35) hafif ticari aracıyla şehir dışına çıkacağını söyledi. Seda Ergül’ün, iddiaya göre, terziye gitmek için aracın kendisine lazım olduğunu belirtmesi üzerine çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Yaşar Ergül, 3 çocuğunun gözleri önünde eşini tabancayla ateş açarak katletti. Tutuklanan Yaşar Ergül hakkında ‘eşi kasten öldürmek’ suçundan Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne açılan davanın ikinci duruşması dün görüldü.‘KORKTUĞU İÇİN ŞİKÂYETÇİ OLAMIYORDU’ Öldürülen Seda Ergül’ün ilk eşinden olan kızı Sedef Soysal üvey babası Yaşar Ergül’ün devamlı annesine ve kardeşlerine şiddet uyguladığını söyledi. Üvey babasının kıskançlık yüzünden annesinin başına silah dayadığını iddia eden Sedef Soysal, “Bir keresinde de boğazını bıçakla kesti. Uyurken Yaşar Ergül, annemin boğazını sıkıyordu. Annemi kurtardım, o sırada dayağı da yedim. Annem bizi öldüreceğinden korktuğu için şikâyetçi olamıyordu” dedi.Haberin DevamıEsas hakkındaki mütalaasını veren savcı, sanık Ergül’ün eşini öldürdüğü için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını isteyip tutukluluk halinin devamını talep etti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana#Seyhan#Savcı

666a21fbcc089e8a57775d6f.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri