• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Ciro Immobile ile gemiler yakılıyor!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Ciro Immobile ile gemiler yakılıyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Ciro Immobile ile gemiler yakılıyor!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

İsmail ERier@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2025 07:00Beşiktaş'ta başkan Adalı'nın 'sezon sonu ayrılacağını düşünüyorum' dediği İtalyan golcü geri adım atmıyor.
Haberin DevamıBeşiktaş'ta başkan Serdal Adalı’nın canlı yayındaki “Aboubakar’a 4.6 milyon Euro verir, Ciro İmmobile’yi almazdım. Gelecek sezon takımdan ayrılacağını inanıyorum. İmmobile gelecek yılın parasını alıp gitmek istemez, o karakterde değil” açıklamaların ardından sular durulmuyor.Başkanın bu sözlerinin ardından İmmobile önce sosyal medya hesabından “Beşiktaş forması benim için çok büyük bir anlam taşıyor. Geçen temmuz, büyük bir heyecan ve mutlulukla İstanbul’a geldim. Sezonun geri kalan kısmı için motiveyim ve gelecek yıl adına daha da motiveyim. Böylesine köklü ve saygın bir kulübün parçası olmak, her gün bana ekstra motivasyon sağlıyor. Tek isteğim, Beşiktaş için mücadele etmek ve bu kutsal formayı en iyi şekilde temsil etmek” açıklamasını yaptı.Haberin DevamıGözden KaçmasınFatih Terim'den Jorge Jesus'a kritik çelme! Zirve yarışında büyük darbeHaberi görüntüleMANiDAR PAYLAŞIM35 yaşındaki golcü yedek başladığı Göztepe maçında süre alamazken daha sonra yine sosyal medya hesabından Altın Ayakkabı ödülü ile fotoğrafını paylaşırken “Telefon, bu mücevheri anılardan çıkardı” demişti.iMMOBiLE’NiN 2 YILLIK MALiYETi 21 MiLYONBeşiktaş Başkanı Adalı’nın maliyetini “Yıllık net maaşı 6 milyon Euro. Yüzde 40 vergisi var 2.5 milyon Euro, etti 8.5 milyon Euro. 2 milyon Euro da imza parası var, etti 10.5 milyon Euro” sözleriyle ifade ettiği İtalyan golcünün 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Eğer İmmobile ayrılmak istemezse Beşiktaş önümüzdeki sezonda da bu rakamı karşılamak zorunda kalacak. Böylece 2 yıllık maliyet 21 milyon Euro olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Ciro Immobile#Serdal Adalı

6806be2c5f16da7834d0b339.jpg

İsmail ERier@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2025 07:00Beşiktaş'ta başkan Adalı'nın 'sezon sonu ayrılacağını düşünüyorum' dediği İtalyan golcü geri adım atmıyor.
Haberin DevamıBeşiktaş'ta başkan Serdal Adalı’nın canlı yayındaki “Aboubakar’a 4.6 milyon Euro verir, Ciro İmmobile’yi almazdım. Gelecek sezon takımdan ayrılacağını inanıyorum. İmmobile gelecek yılın parasını alıp gitmek istemez, o karakterde değil” açıklamaların ardından sular durulmuyor.Başkanın bu sözlerinin ardından İmmobile önce sosyal medya hesabından “Beşiktaş forması benim için çok büyük bir anlam taşıyor. Geçen temmuz, büyük bir heyecan ve mutlulukla İstanbul’a geldim. Sezonun geri kalan kısmı için motiveyim ve gelecek yıl adına daha da motiveyim. Böylesine köklü ve saygın bir kulübün parçası olmak, her gün bana ekstra motivasyon sağlıyor. Tek isteğim, Beşiktaş için mücadele etmek ve bu kutsal formayı en iyi şekilde temsil etmek” açıklamasını yaptı.Haberin DevamıGözden KaçmasınFatih Terim'den Jorge Jesus'a kritik çelme! Zirve yarışında büyük darbeHaberi görüntüleMANiDAR PAYLAŞIM35 yaşındaki golcü yedek başladığı Göztepe maçında süre alamazken daha sonra yine sosyal medya hesabından Altın Ayakkabı ödülü ile fotoğrafını paylaşırken “Telefon, bu mücevheri anılardan çıkardı” demişti.iMMOBiLE’NiN 2 YILLIK MALiYETi 21 MiLYONBeşiktaş Başkanı Adalı’nın maliyetini “Yıllık net maaşı 6 milyon Euro. Yüzde 40 vergisi var 2.5 milyon Euro, etti 8.5 milyon Euro. 2 milyon Euro da imza parası var, etti 10.5 milyon Euro” sözleriyle ifade ettiği İtalyan golcünün 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Eğer İmmobile ayrılmak istemezse Beşiktaş önümüzdeki sezonda da bu rakamı karşılamak zorunda kalacak. Böylece 2 yıllık maliyet 21 milyon Euro olacak.

55ea09f3f018fbaf4494215e.jpg

68068847d9604d545b3559c9.jpg